Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bubamarā" šonedēļ – Crystral Sound System, Baltic Beach Band un radio NABA dīdžejs Romans Šmeļovs

Mārtiņš Zviedris, 18.07.2011. 12:46

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 skanēs krievu mūzika, folks, jauna, eklektiska, daudzsološa rokmūzika un regeja iedvesmoti dīdžejseti, ko atzinīgi novērtējuši paši jamaikieši.
"Bubamarā" šonedēļ – Crystral Sound System, Baltic Beach Band un radio NABA dīdžejs Romans Šmeļovs

Ceturtdien, 21. jūlijā, no pulksten 21 par dejojamu noskaņojumu gādās Romans Šmeļovs – krievu mūsdienu mūzikas pārzinātājs, kultūras raidījumu veidotājs radio NABA. Viņš sola gaumīgu mūzikas izlasi mūsu austrumu kaimiņtautas valodā un skaņas no dažādiem pasaules nostūriem. Nebūšot aizmirsts par folk noskaņām.

Piektdien, 22. jūlijā, pulksten 22 pasaules mūzikas krogā viesosies jaunā grupa Baltic Beach Band. Kā daudzsološu kolektīvu viņi sevi apliecināja nesenajā Alternatīvo Jāņu festivālā Ropažos. Apvienības savdabīgo skanējumu nosaka tas, ka grupā ir mūziķi ar ļoti atšķirīgām interesēm: no fanka līdz pankam, no R'n'B līdz britu astoņdesmito gadu popmūzikai.

Sestdien, 23. jūlijā, pulksten 22 ar regeja un mūsdienu elektroniskās mūzikas iedvesmotiem setiem uz Bubamaras skatuves kāps dīdžejmeiteņu duets Crystral Sound System – iecienīts ne vien vietējos festivālos un klubos, bet guvis atzinību, uzstājoties arī pārējā Eiropā un citos kontinentos, tai skaitā pirms dažiem gadiem Jamaikā.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Sestdien, 30. jūlijā, plkst.22 – The Prowling Cats;
Ceturtdien, 4. augustā, plkst.22 – Otava Yo (Krievija);
Sestdien, 6. augustā, plkst.22 – NRG;
Otrdien, 9. augustā, plkst.21 – VIPP Basbočkas un draugu koncerts Madara;
Trešdien, 10. augustā, plkst.22 – Old Horned Sheep (Krievija);
Piektdien, 12. augustā, plkst.22 – CanZone;
Piektdien, 2. septembrī, plkst.22 – KuchenBeat;
Piektdien, 23. septembrī, plkst.22 – Karmafree un cilpmašīnu spēlmaņu konkurss.

Ieeja – bez maksas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV