Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dīdžejs MBerg dzimšanas dienu svinēs klubā "Flyzone"

Mareks Dainis, 18.07.2011. 17:10

Par godu dīdžeja un producenta MBerg 25.dzimšanas dienas svinībām, piektdien, 22.jūlijā, vienīgajā klubā Ziemeļvidzemē ar divām konceptuāli atšķirīgām deju zālēm – "Flyzone" Valmierā, uzstāsies Latvijas progressive house un trence speciālisti Ansis Zvirgzdiņš, Andy Bassland jeb Trebland un Tee-Ex. Īpašu jubilejas dīdžejsetu piedāvas arī pats MBerg.
Dīdžejs MBerg dzimšanas dienu svinēs klubā "Flyzone"

Ansis Zvirgzdiņš plašākai publikai kļuva pazīstams, izdodot savu pirmo skaņdarbu "Freaky People Frek Me Out", kurš iekļuva Pete Tong veidotajā raidījumā "Fast Trax" un ātri vien iekaroja klausītaju sirdis ne tikai Latvijā.

Andy Bassland jeb Trebland Latvijas klubu apmeklētājiem ir pazīstams ar neskaitāmajiem remiksiem, kā arī lieliskiem oriģināldarbiem. Pēdējais no tiem "Tumbling Down" mēneša sākumā tika izdots kompānijā "Decimal Lightness Recordings".

Tee-Ex ir Latvijas populārākā kluba "Essential" rezidents, ļoti daudzu trance un progressive house skaņdarbu autors. Viens no tiem – "Oasis" tika iekļauts arī Armin Van Buuren šovā "A State Of Trance".

MBerg ir raidījuma "Decimal Lightness Podcast" autors. To ik mēnesi Lietuvā "Power Hit Radio" noklausās vairāk kā 50 000 klausītāju. Organizējis un piedalījies vairākās klubu tūrēs un radījis vairākus melodiskus un dejotrosinošus skaņdarbus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV