Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Bimini" gaidāmas dejas kopā ar [Ex] da Bass

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 19.07.2011. 09:42

Piektdien, 22. jūlijā, plkst. 22:00 klubā "Bimini" Balvos, Bērzpils ielā 1c notiks deju mūzikas pasākumu sērijas "Save The Music" atklāšana. Par tās īpašo viesi kļūs 2010.gada populārakais dīdžejs Latvijā – [Ex] da Bass.
Klubā "Bimini" gaidāmas dejas kopā ar [Ex] da Bass

Klubs "Bimini" kopš atklāšanas 2010. gada augustā ir kļuvis par iecienītu atpūtas vietu Balvos. Tas gādā ne tikai par apmeklētaju labsajūtu, bet arī piedāvā karstākās ballītes līdz pat rīta gaismai dažādām muzikālajām gaumēm. Īpašos pasākumos bārā pieejamas arī īpašas akcijas un atlaides kokteiļiem. Ir iespējama galdiņu rezervācija. Vasarā apmeklētāju ērtībai darbojas jumta terase.

Vakara īpašā viesa vārds elektroniskās deju mūzikas cienītajiem nav svešs – apvienības "Illegal DJ Team Riga" līderis, "European Hit Radio" šova "Party Service" veidotājs, singlu "Riga Nights", "No More Lonely Nights", "High On / Augšā, Lejā" īpašnieks, kā arī "Latvijas DJ Top 2010" aptaujas populārākais un profesionālākais dīdžejs. Ir pagājis ilgs laiks, kopš viņa iepriekšējās uzstāšanās Balvos... būs patīkama atkalredzēšanās!

Šajā naktī kluba apmeklētājus sagaida ne tikai [Ex] da Bass dīdžejsets. Uz skatuves redzēsiet arī populāros Balvu diskžokejus NuFreak un Alexey Lvoff.

Ieejas biļetes cena: līdz 00:00 – Ls 2,50, vēlāk – Ls 3.

Dāmām līdz 00:00 dāvana – bezmaksas šampanietis.

Īpašais vakara kokteilis – "Sex on the Beach" – tikai par Ls 1,30.

Ieeja tikai no 18 gadu vecuma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV