Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Kafejnīcā "Taka" uzstāsies grupa Gapoljeri

Alise Ziemule, 19.07.2011. 13:51

Ceturtdien, 21. Jūlijā, plkst. 20:00 kafejnīcā "Taka" ar muzikālu performanci viesosies virtuves kabarē apvienība Gapoljeri. Gapoljeri nosaukums slēpj sevī virkni vārdu - Galanti, Atraktīvi, Perspektīvi, Omulīgi, Lepni, Jocīgi, Erotiski, Reibuši, Izsalkuši, kas visspilgtāk raksturo gan pašus puišus, gan viņu mūziku.
Kafejnīcā "Taka" uzstāsies grupa Gapoljeri

Apvienība Gapoljeri dzimusi no bohēmas iedīgļiem studijlaiku virtuvē tālajā 2009. gadā, kad digitālajā ierakstmašīnā kāds fiksēja nupat virtuves karstumā izskanējušo ģitāru improvizāciju. Drīz vien arī sekojušas pirmās uzstāšanās plašākai publikai un koncerti mīlīgos bāriņos, Spēlmaņu naktī 2010, LMA karnevālā 2011. Nupat kāpuši arī pār ierakstu studijas slieksni, bet vasaras siltajos mēnešos Gapoljeri sniegs viesizrādes festivālos Summersound un Pīlādzis.

Atgādinām, ka ceturtdien no plkst. 18:00 līdz 20:00 Miera ielas garumā ikvienu gaidīs Laimīgo stundu piedāvājumi. Arī "Taka" gādās par gardi priecīgu pārsteigumu.

Ieeja bez maksas.

Gapoljeri klausies šeit: http://www.draugiem.lv/GAPOLJERI

Vairāk par kafejnīcu Taka: http://pataku.wordpress.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV