Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Laime pilnīga prezentē „Terror Woman" video klipu

Laime Pilnīga, 21.07.2011. 09:32

Rokrupa Laime Pilnīga izdod video klipu pirms pāris mēnešiem prezentētajam singlam "Terror Woman", kas arī iekļauts grupas debija albumā „Dual". Kā jau iepriekš ziņots, dziesma vēsta par vīrieti, kas, pats sev nemanot, nonācis dzīves posmā, kurā pār viņu valda sieviete. Video klipa režisors Rolands Vilcāns šo stāstu atainojis visnotaļ nepārprotami, vedinot padomāt par jebkurās divu cilvēku attiecībās pastāvošo balansu un „rozā briļļu" efektu.
Laime pilnīga prezentē „Terror Woman" video klipu

Video klips, kas filmētas klubā Fontaine Palace, tapis kā Liepājas mākslas vidusskolas studenta, jau iepriekš minētā režisora, studiju kvalifikācijas darbs. Laime Pilnīga dalībnieki ir ļoti gandarīti par sadarbību ar jaunajiem mediju speciālistiem, jo gan video filmēšanas procesā, gan tā montāžas laikā puiši izrādījuši radošu iniciatīvu, kā rezultātā arī Laime Pilnīga dalībnieki daudz ko ir mācījušies. Par video klipu tā režisors Rolands Vilcāns, saka: „Jāsaka grupai paldies par atsaucību, atbalstu manām idejām un veiksmīgu līdzdalību video tapšanā. Es esmu gandarīts par padarīto darbu – gan saturiski, gan no tehniskā viedokļa tika ieguldīts liels darbs. Filmēšana notika pēc Grupas albūma prezentācijas un koncerta Liepājā, līdz ar to grupai nācās sakopot savus pēdējos spēkus. Video atainoju savu izpratni par dziesmu no piedzīvotā un pārdzīvotā, kā ari centos to veidot nedaudz atšķirīgu kā ierasts redzēt."

Laime Pilnīga, kas pastāv kopš 2006. gada, publikai vislabāk pazīstami pēc enerģiskajiem grupas koncertiem, pēc 2011.gada aprīļa sākumā prezentētā albuma „Dual", ir atsākuši aktīvu koncerttdarbību, tikko atgriezušies no festivāla Volt Ungārijā, kā arī atzīmējušies ar šīs vasaras pirmo festivāla koncertu Latvijā – FonoFest Cēsīs, un aicina savas mūzikas cienītājus ne tikai iepazīties ar jauno video, bet arī apmeklēt Laime Pilnīga koncertus:

Summersound, Liepāja, 23.jūlijs
Cosmopolitan Bikini Bash, Jūrmala, 23.jūlijs
Ping Pong ballīte uz jumta, Tukums, 11.augusts
Fontaine Festival, Liepāja, 12.augusts

 

www.laimepilniga.com

Foto: Laime Pilnīga, (c) Ritvars Sproģis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV