Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bubamarā" nākamnedēļ – mūzika no Alpiem, Īrijas un Detroitas

Mārtiņš Zviedris, 22.07.2011. 09:05

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 jūlija nogalē uzstāsies austriešu dziesminieks Kriss Magerls, īru mūzikas grupa The Prowling Cats un jaunie, aizrautīgie garāžblūzroka spēlmaņi Strong Mint.
"Bubamarā" nākamnedēļ – mūzika no Alpiem, Īrijas un Detroitas

Ceturtdienas, 28. jūlija, vakarā no pulksten 21 justies nedaudz kā deviņdesmito gadu beigās Detroitā palīdzēs Strong Mint – garage revival& blues iedvesmoti četri jauni puiši, kuru aizrautība tikai nedaudz vairāk nekā gadu ilgstošajā koncertdarbībā jau guvusi klausītāju vērā ņemamu atsaucību gan klubos, gan dažā labā vietējā festivālā.

Austriešu dziesminieks Kriss Magerls (www.myspace.com/chrismagerl) arī Latvijā zināms kā power pop/ punk apvienības Once Tasted Life (pirms tam – hardcore grupas Sick of Silence) frontmens. Solokoncertā piektdien, 29. jūlijā, pulksten 22 Kriss izdziedās poētiskus stāstus par ikdienu – akustiskās ģitāras, taustiņu un perkusiju pavadījumā. Pēc koncerta mūsdienīgu elektroniku un mūžsenu džezu spēlēs radio NABA dīdžejs Ernesto.

Sestdien, 30. jūlijā, no pulksten 22 Smaragda salas noskaņas Bubamarā ienesīs The Prowling Cats - regulāri koncertējošs piecu mūziķu kolektīvs (ģitāras, perkusijas, vijole, balss, mandolīna, kontrabass), kas jau gadiem priecē klausītājus ar īru un latviešu tautas mūziku. Pēc tam vakara turpinājumam piemērotus skaņas konservus galdā cels DJ Ma.Be.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Ceturtdien, 4. augustā, plkst.22 – Otava Yo (Krievija);
Sestdien, 6. augustā, plkst.22 – NRG;
Otrdien, 9. augustā, plkst.21 – VIPP Basbočka un draugu ar koncerts Madara;
Trešdien, 10. augustā, plkst.22 – Old Horned Sheep (Krievija);
Ceturtdien, 11. augustā, plkst.21 – DJ Tanheizers (radio NABA);
Piektdien, 12. augustā, plkst.22 – CanZone;
Piektdien, 2. septembrī, plkst.22 – KuchenBeat;
Piektdien, 23. septembrī, plkst.22 – Karmafree un cilpmašīnu spēlmaņu konkurss;
Svētdien, 25. septembrī, plkst.20.30 – Spirtual Seasons (Ukraina).

Ieeja – bez maksas

Publicitātes foto, Kriss Magerls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV