Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ballīte Brazīlijas stilā ar Garika Martirosjana dalību Jūrmalā

Tatjana Baļvas, 22.07.2011. 11:04

Šo svētdien, 24. jūlijā, Havana Club Lounge Dzintaru pludmalē notiks „Brazilian Party" - ballīte Brazīlijas stilā ar slavenā Krievijas šoumena, humorista un TV vadītāja Garika Martirosjana un citu pazīstamu Jūrmalas viesu dalību.
Ballīte Brazīlijas stilā ar Garika Martirosjana dalību Jūrmalā

Jūlija beigās Jūrmala tradicionāli kļūst par sabiedriskās dzīves un izklaides pasākumu epicentru, pulcējot ne tikai lielu daudzumu rīdzinieku, bet arī viesus no kaimiņvalstīm un no tālajām zemēm kuplā skaitā – no Krievijas, Ukrainas, Igaunijas, Lietuvas un citām valstīm.

Festivāla „Dziedošais Kivins" pēdējā dienā un īsi pirms jauno dziesmu izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2011", kuri norīt Jūrmalā, šo svētdien, 24. jūlijā, Havana Club Lounge Dzintaru pludmalē notiks ballīte Brazīlijas stilā ar Garika Martirosjana un citu slavenību, kuri viesojas Jūrmalā dalību. Pasākuma laikā viesiem būs iespēja tikties ar konkursa „Jaunais vilnis 2011" dalībnieku no Brazīlijas – Rožeru Riko, un paklausīties viņa burvīgo balsi. Kā arī programmā: DJ Martirosyan, dzīvā mūzika, kapoeiro, karaoke un dejas līdz rītam.

Ballīte notiks svētdien, 24. jūlijā, no plkst. 15 līdz rītausmai!

Ieeja brīva, face control. Galdiņu rezervācija pa tālr. + 371 26762676.

Havana Club Lounge ir luksusa klases atpūtas komplekss Dzintaru pludmalē. Havana Club Lounge piedāvā saviem klientiem plašu kokteiļu un uzkodu sortimentu bāra, ūdens pīpes, iespēju rezervēt atsevišķu nojumi savai kompānijai, ekskluzīvu sauļošanas un atpūtas vietu, patīkamu Eiropas augstās klases jūras kūrorta atmosfēru, apkalpošanu augstākajā līmenī un greznu skatu uz saulrietu jūrā. Vakaros un brīvdienās – dzīvā mūzika un īpašie pasākumi.

Havana Club Lounge atrodas Jūrmalā, Dzintaru pludmalē Turaidas ielas galā pie Dzintaru koncertzāles pusē un ir atvērts katru dienu no plkst. 9.00 līdz pēdējam klientam un līdz vasaras sezonas beigām.

Sekojiet Havana Club Lounge jaunumiem un pasākumu programmai Facebook.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV