Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šodien Liepājā sākas festivāls „Summer Sound Liepāja 2011"

Krista Kalnarāja, 22.07.2011. 11:18

Liepājā spīd saule, gaisa temperatūra ir virs +30 C un Liepājas ielas pilda arvien vairāk cilvēku, kas ieradušies uz festivālu „Summer Sound Liepāja 2011". Visus, kas vēl tikai gatavojas ierasties Liepājā, festivāla organizētāji aicina ceļā doties savlaicīgi, jo satiksme šosejā Rīga – Liepāja varētu būt lēnāka nekā ierasts.
Šodien Liepājā sākas festivāls „Summer Sound Liepāja 2011"

Tā kā Liepājā ieradīsies liels skaits cilvēku ar automašīnām, tas varētu radīt satiksmes sastrēgumus šosejā Rīga – Liepāja, jo atsevišķos posmos notiek ceļa seguma remontdarbi. Tāpēc festivāla organizētāji aicina ceļā doties pēc iespējas savlaicīgāk, kā arī, iespējams, izvēlēties apbraucamos ceļus.

Autovadītājiem jāņem vērā, ka pie Grobiņas jābrauc uzmanīgāk nekā ierasts. Tur trīs posmos sākušies remontdarbi, tāpēc jārēķinās ar ilgāku ceļā pavadīto laiku, jo vietām noteikti pagaidu satiksmes ierobežojumi.

Izmantojot radio stacijas, kā arī Twitter savos mobilajos tālruņos, ir iespēja sekot līdzi informācijai uz šosejas Rīga – Liepāja.

Festivāla „Summer Sound Liepāja 2011" organizētāji aicina apmeklēt festivālu, kas sola labu atpūtu Baltijas jūras pludmalē un Liepājas Jūrmalas parka teritorijā. Uz septiņām tematiski dažādām skatuvēm kāps pašmāju un ārzemju mākslinieki, kā arī notiks dažādas izklaides un sporta aktivitātes!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV