Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

15 metrus virs zemes uzstāsies DJ trio - Gonzo, Snobo, Bombey un Bērnu rīts

Alise Ziemule, 25.07.2011. 09:08

28. jūlijā jau no plkst. 19.00 muzikāli zemūdens eksperimenti un Indijas iedvesmotas skaņu rindas pāršalks Rīgas jumtus. Uz VEF jumta terases kāps skaņu mākslas kolektīvs Bērnu rīts un starptautisks dīdžeju trio – Snobo, Gonzo un Bombey, kas spēlēs gan solo setus, gan kopīgu jam session. To visu ar strāvojošām vizualizācijām papildinās VJ Wikiss.
15 metrus virs zemes uzstāsies DJ trio - Gonzo, Snobo, Bombey un Bērnu rīts

Britu DJ Gonzo ir izveidojis tīkla izdevniecību, kas publicē neparastus miksus: Discrepant, kurā nereti tika publicēti gan DJ Snobo un DJ Bombey solo miksi, gan šo dīdžeju sadarbība trijatā. Uz VEF jumta Gonzo piedāvās mūziku no zemūdens fotogrāfijas pioniera Jean Painlevé filmām par ūdeni. Tas līdzināsies iekļūšanai nebeidzamā kaleidoskopiskā akvārijā. "Gatavojieties dūcieniem, lauzītai sinhronizācijai, vibrējošām medūzām un jaunās paaudzes mirko lentu kolāžai," aicina sarīkojuma organizatori.

DJ Snobo un DJ Bombey ir vieni no Radio NABA Rasola griezējiem un jaucējiem, kā arī darbojošies projektā daba.info un citos. Uz VEF jumta piedāvās daudzpusīgu muzikālu piedzīvojums, ko pavadīs VJ Wikiss vizualizācijas.

Ar skaņu ekspresijām uzstāsies arī apvienība Bērnu rīts. Vieni no priekšnesuma māksliniekiem būs Maksims Šenteļevs un Jēkabs Nīmanis, kuri uzstāsies ar projektu Indiešu pasakas. To iedvesmojis senais klasiskās Indiešu mūzikas žanrs Dhrupād, no Dhruva (nemainīgs) un Pada (vārds).

Ieskatam:
Projekts Discrepant: http://soundcloud.com/discrepant
DJ Gonzo: http://soundcloud.com/oldcomm
DJ Snobo: http://soundcloud.com/snobo
DJ Bombey: http://soundcloud.com/bombey
Bērnu rīts: www.bernurits.com

Ieejas maksa: 1Ls

Seko info:
VEF Mākslas centrs: www.totaldobze.com
Kafejnīca TAKA: pataku.wordpress.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV