Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Instrumentu" albums tiks māsterēts "Abbey Road" studijā

Instrumenti, 25.07.2011. 10:02

Šonedēļ leģendārajā Londonas "Abbey Road" studijā notiks grupas "Instrumenti" albuma māsterēšanas process. Skaņas pēcapstrāde uzticēta "Abbey Road" skaņu inženierim Aleksam Vārtonam (Alex Wharton), kura kontā citu starpā ir arī Massive Attack, Beastie Boys, Gorillaz, Radiohead un Chemical Brothers ieraksti.
"Instrumentu" albums tiks māsterēts "Abbey Road" studijā

"Lai arī "Abbey Road", iespējams, ir populārākā mūzikas ierakstu studija pasaulē, tas albuma māsterēšanas vietas izvēlē nebija noteicošais. Krietnu laiku pavadījām izvēloties piemērotāko meistaru, jo uzskatām, ka šajā procesā skaņu inženiera radošums un gaume ir tikpat svarīga kā studijas tehniskais aprīkojums," stāsta Shipsi.

Jau nākamās nedēļas sākumā, 1. augustā, "Instrumenti" prezentēs jaunu singlu latviešu valodā ar nosaukumu "Pilnīgi viens". Jaunais singls ir viens no skaņdarbiem, kura aranžēšanā Īslandes "Greenhouse" studijā piedalījās amerikāņu komponists Niko Mjūlijs (Nico Muhly).

Atgādinām, "Instrumentu" debijas albums "Tru" ar SEB bankas atbalstu Latvijā tiks izdots 30. augustā. Albuma tapšanas gaita no Īslandes tika atspoguļota SEB Studenta Banka mājas lapā – www.draugiem.lv/studentabanka. SEB Studenta Banka sekotājiem jau šobrīd ir iespēja laimēt ielūgumus uz "Instrumentu" albuma prezentācijas pasākumu Rīgā. Tāpat "Instrumenti" piešķirs vairākus ielūgumus uz prezentācijas pasākumu faniem, kas reģistrējuši savu e-pasta adresi "Instrumenti" mājas lapā – www.instrumenti.in

Pirms nedēļas notikušajā Positivus festivālā grupa "Instrumenti" pārsteidza apmeklētājus, vēlu piektdienas naktī kāpjot uz "IloveYou" skatuves, lai sniegtu pusstundu garu koncertu, kuru vairums no pārsteigtajiem festivāla apmeklētājiem atzina par vienu no spilgtākajiem šī gada Positivus māklsinieku sniegumiem.

Video no "Instrumentu" Positivus pārsteiguma koncerta:
"Instrumenti" – Peace http://vimeo.com/26744338

www.instrumenti.in
www.facebook.com/instrumenti
www.draugiem.lv/studentabanka
www.abbeyroad.com

Foto: Instrumenti, (c) Ingus Evertovskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV