Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Elektronisks audiovizuāls vakars Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 26.07.2011. 12:36

Ceturtdien, 28. jūlijā no plkst. 20.00 Kalnciema kvartālā gaidāms elektronisks Artūra Liepiņa un Mareka Kaminska Dj sets, ko papildinās Dāvja Zelčāna vizualizācijas.
Elektronisks audiovizuāls vakars Kalnciema kvartālā

Latvijas elektroniskās mūzikas jaunā zvaigzne Artūrs Liepiņš (pazīstams kā Dunian) tikai nesen parādījies Latvijas mūzikas mediju apritē, lai arī caur dažādiem ārzemju emuāriem viņu pamanīja un ļoti atzinīgi novērtēja ne mazums mūzikas interesentu pasaulē. Kaut gan Artūra pieredze mūzikā ir vismaz pieci gadi, Dunian vienīgais solo uzstāšanās Rīgā notika pagājušajā gadā Skaņu meža organizētajā koncertā un šogad gaidāms nākamais.

Mareks Kaminskis spēlēja elektriskās bungas ar Artūru Liepiņu kopīgajā postroka grupā Dun Dun. Tagad Mareks pazīstams kā dīdžejs.

Dāvis Zelčāns ir talantīgs video mākslinieks, kura darbi ir krāšņi priekšnesumi. Kā vīdžejs viņš darbojas jau kopš 2005.gada, taču mācoties un praktizējot Londonā, Rīgā ir uzstājies reti.

Trijotnes uzstāšanās ir rets gadījums, līdz ar to Latvijas laikmetīgās elektroniskās mūzikas un video mākslas cienītāji novērtēs šo pasākumu.

http://www.myspace.com/thisisdunian

dunian & vj davis zelcans (skaņu mežs)

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Ieeja bez maksas. Pasākumu atbalsta Epson.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV