Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvian Voices uzvar ansambļu konkursā Austrijā

Jānis Ozols, 27.07.2011. 13:12

Vokālā grupa Latvian Voices izcīna uzvaru un iegūst skatītāju balvu starptautiskajā a cappella konkursā „Vokal Total" Grācā, Austrijā.
Latvian Voices uzvar ansambļu konkursā Austrijā

"Vokal Total" ir viens no šī brīža prestižākajiem ansambļu konkursiem Eiropā, kas pulcē labākās klasiskās, popmūzikas un džeza a cappella grupas no visas pasaules. Šogad konkursā Latvija tika pārstāvēta pirmo reizi, līdzās daudzu valstu jau labi zināmām a cappella grupām, piemēram, Cuesta Chamber Singers (ASV), JGC Jazz&Gospel Community (Itālija), MuSix (Vācija), The Boxettes (Lielbritānija) u.c., Starptautiskā žūrija, kuras sastāvā bija populārās zviedru a cappella grupas „The Real Group" bass Andres Jalkeus, konkursa „Vokal Total" dibinātājs un producents Matthias Becker, „New York Singers" soprāns Kim Nazarian, novērtēja Latvian Voices sniegumu kā labāko un piešķīra klasiskā a cappella konkursa galveno balvu. Konkursa laikā tika noskaidrota arī skatītāju balva, kas pārliecinoši, ne tikai balsojumā, bet arī zāles ovācijās tika piešķirta mūsu Latvian Voices.

Vokālā grupa Latvian Voices pārliecina ne tikai ar savu augsto dziedāšanas kvalitāti, bet arī ar spilgtiem dziesmu aranžējumiem un oriģinālām kompozīcijām, ko pierāda arī grupas dalībnieces Lauras Jēkabsones uzvara starptautiskajā aranžiju konkursā „A Cappella" festivālā Leipcigā, šī gada jūnijā.

28. jūlija vakarā Latvian Voices uzstāsies konkursa noslēguma koncertā slavenajā Dom im Berg koncertzālē Grācā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV