Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Oranžās brīvdienas dodas minitūrē uz Vāciju

Oranžās brīvdienas, 28.07.2011. 09:18

Latviešu turbofolka grupa „Oranžās brīvdienas" (OB) šodien dodas minitūrē uz Vāciju.
Oranžās brīvdienas dodas minitūrē uz Vāciju

Šī nebūs pirmā reize, kad OB koncertē šajā Eiropas valstī. Arī pērn, „Balagāna tūres" ietvaros, grupa muzicēja vairākos festivālos, tostarp „Sun Flower Festival", kur šogad OB piedāvāts uzstāties teju labākajā laikā sestdienas naktī. „Esam pagodināti, ka salīdzinoši mazpazīstamai grupai no Latvijas parādīta tik liela uzmanība. Pērn, uzstājoties svētdienā, mums tur izdevās viens no labākajiem tūres koncertiem, iespējams, tas arī nospēlēja galveno lomu, lai šoreiz spēlētu sestdienā ap pusnakti, turklāt pusotru stundu garu programmu," stāsta grupas balss Speiss jeb Ints Ķergalvis.

Vēl šorīt plkst. 10.00 grupa ar akustisku koncertu viesosies „Radio 101" studijā, bet jau rītvakar sniegs pirmo koncertu klubā „TreibsAND" Lībekā. Sestdienas naktī „oranžie" uzstāsies „Sun Flower Festival" Freibergā, savukārt svētdien - Bretinges rokfestivālā. Latvijā OB sastapt varēs jau pēc nedēļas festivālā „Laba daba".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV