Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Novembrī Palladium Rīga uzstāsies Hooverphonic

Līga Andžāne, 28.07.2011. 10:37

1. novembrī jaunajā koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies beļģu apvienība Hooverphonic. Pirmās biļetes par Ls 11.00 ierobežotā skaitā pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs.
Novembrī Palladium Rīga uzstāsies Hooverphonic

1995. gadā dibinātā beļģu apvienība Hooverphonic, kas sākotnēji bija pazīstama ar nosaukumu Hoover un izpildīja kvalitatīvu trip hop, jau itin drīz paplašināja sava skanējuma apvāršņus, izplešoties ārpus viena žanra rāmjiem un apvienojot savā mūzikā alternatīvās mūzikas, elektronikas, elektropopa, roka un citu žanru elementus.

Koncertējuši kopā ar Massive Attack, Morcheeba, Apollo 440 un Fiona Apple, Hooverphonic plašāku starptautisko atpazīstamību iemantoja, kad grupas dziesma "2Wicky" (no albuma "A New Stereophonic Sound Spectacular") tika iekļauta Bernardo Bertoluči režisētās filmas "Stealing Beauty" (1996) skaņu celiņā.

Hooverphonic ir arī 2000. gada Eiropas futbola čempionāta oficiālās dziesmas autori. Grupas uzstāšanos - 12 minūtes garo skaņdarbu "Visions" - atklāšanas ceremonijā noklausījās vairāk nekā 1 miljards skatītāju. Hooverphonic ir pirmā beļģu apvienība, kas hedlaineru statusā uzstājusies Beļģijas mūzikas festivālā Rock Werchter.

Piedzīvojusi vairākkārtējas sastāva (jo īpaši solistu) maiņas, Hooverphonic kopš 2010. gada rudens un sava jaunākā veikuma - studijas albuma "The Night Before" izdošanas, - uzstājas kopā ar fascinējošās balss īpašnieci solisti Noémie Wolfs. Jau drīz pēc izdošanas Hooverphonic albums "The Night Before" Beļģijā ieguva platīna statusu.

Pirmās biļetes uz Hooverphonic koncertu jaunajā koncertzālē Palladium Rīga maksā Ls 11.00 un ierobežotā daudzumā pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs.

Palladium Rīga atrodas kādreizējā kinoteātra Palladium telpās Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.positivus.com
www.hooverphonic.com
http://www.youtube.com/user/HooverphonicCom

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV