Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Nabaklab" notiks festivāla „Laba Daba" ieskaņas pasākums

Edgars Āboliņš, 28.07.2011. 23:39

Piektdien, 29. jūlijā, klubā „Nabaklab" notiks festivāla „Laba Daba 2011" ieskaņas pasākums, kurā uzstāsies pašmāju reggae apvienība „Apofeoz Soundsystem", bet pirms koncerta tiks demonstrēta Britu Padomes sarūpēta filma „The age of stupid".
„Nabaklab" notiks festivāla „Laba Daba" ieskaņas pasākums

Nākamnedēļ, no 5. līdz 7. augustam Līgatnes pagasta „Ratniekos" jau otro reizi notiks starptautiskais mūzikas festivāls „Laba Daba" un lai palīdzētu apmeklētājiem iejusties festivāla gaisotnē, piektdien klubā „Nabaklab" uz skatuves kāps reggae apvienība „Apofeoz soundsystem" un DJ Pipars.

„Apofeoz soundsystem" ir jauna, taču ļoti strauji progresējoša un pašmāju regeja mūzikā atzinību jau ieguvusi grupa, kurā apvienojušies vairāki pazīstami reggae un dancehall mūzikas dīdžeji, kuri savu DJ karjeru iemainījuši pret mikrofoniem un mūzikas instrumentiem. Festivālā „Laba Daba" viņi uzstāsies 5. augustā.

Pirms koncerta, plkst. 20:00 kluba lielajā zālē būs iespējams noskatīties britu režisores Frenijas Armstrongas (Frany Armstrong) filmu „The age of stupid", kuru laikraksts „Guardian" dēvējis par šī gada visvairāk aprunāto vides filmu. "The Age of Stupid", kas sevī apvieno drāmu, dokumentālo kino un animāciju, jau ir kļuvusi par savdabīgu kultūras fenomenu.

Minēto filmu piedāvā Britu Padome un paredzēts, ka vairākas filmas no Britu Padomes krājumiem tiks izrādītas arī festivālā.

29. jūlija pasākuma sākums paredzēts plkst. 20:00 un ieeja klubā ir bez maksas.

Festivāls „Laba Daba" notiks Līgatnes pagasta „Ratniekos" no 5. līdz 7. augustam un biļetes uz festivālu pieejamas gan visās „Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv, gan klubā „Nabaklab".

www.britishcouncil.org/latvia
www.labadaba.lv
www.nabaklab.lv

Publicitātes foto, 7 pieauguši vīrieši

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV