Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šodien sākas divi mūzikas festivāli

EasyGet.lv, 29.07.2011. 09:16

No 29. līdz 30. jūlijam Saldus novada Zirņos norisināsies underground mūzikas festivāls "Zvērā", savukārt Stelpē, Bauskas novadā šajās dienās klausītājus pulcēs festivāls "Pīlādzis".
Šodien sākas divi mūzikas festivāli

Festivālā "Zvērā" kā galvenie mākslinieki uzstāsies grupas Your Demise (UK) un No Turning Back (NL). Šogad festivāls pulcēs virkni ārvalstu viesu - All Or Nothing (UK), Final Prayer (GER), P.O.Box (FRA), Tackleberry (GER), Endbringer (GER), Nonlinear (ITA), Nina's School (FRA), In Twilight's Embrace (POL), Djevara (UK), Burn Still (EST), Hierophant (ITA), Reason To Care (GER), No Guts No Glory (FRA), No Omega (SWE), My Ocean (BLR), Talbot (EST), Jack And The Bearded Fishermen (FRA), Robot Orchestra (FRA), Yellow Brick Road (BLR), Zapaska (UKR), The Traders (FRA). Festivālā "Zvērā 2011" neiztrūkstoša būs arī vietējo mākslinieku uzstāšanās - Inokentijs Mārpls, PND, Tesa, Huskvarn, Rūsa, SIA Radikal, Zoltan, GhettoZloba, Parára, Faithful In Misfortune, Once Were Empire, The Black Drummer Is A Slave, Louis Allegre, Helid, Lokators, Marmori.

Biļešu iepriekšpārdošana uz festivālu "Zvērā"pieejama bezrindas.lv, kur var iegādāties biļeti pa 13Ls, bet pie kases cena būs 15Ls.

Vairāk informācijas par festivālus "Zvērā"atrodams http://www.zverafest.lv/

29. un 30. jūlijā Sporta un atpūtas parkā „Pīlādžu mototrase" Stelpē notiks festivāls Pīlādzis 2011.

Uz galvenās skatuves 29. jūlija vakarā kāps grupas "The Hobos", "Satellites LV", "Dzelzs Vilks", "SIA Radikal", kā arī īpašais viesis no Portugāles – dīdžejs ZinhO The EartquakE, kurš apmeklētājus priecēs ar regeja ballīti līdz sestdienas rītam.

Savukārt 30. jūlijā galvenās skatuves mākslinieki būs grupas "Ēnas", "How Much Personalities?", "re:public", "S.P.B.", "Age Of Stones", "Double Faced Eels", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Musiqq", bet par dejām rūpēsies "Radio 101" ētera personība Egons Reiters.

Biļetes uz festivālu būs nopērkamas uz vienu vai abām dienām par 8 latiem. Cenā iekļauta arī telts vieta. Biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā.

Vairāk informācijas par festivālu "Pīlādzis" atrodams www.piladzis.lv

Publicitātes foto, Dzelzs vilks

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV