Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Uz šlāgermūzikas festivālu Madonā varēs nokļūt ar paaugstināta komforta vilcienu

EasyGet.lv, 29.07.2011. 12:06

Sestdien, 30. jūlijā, uz festivālu „Latvijas radio 2 Zelta šlāgeris" Madonā varēs nokļūt ar paaugstināta komforta tūristu ātrvilcienu, kurš ir aprīkots ar mīkstajiem sēdekļiem, televizoriem, bibliotēku, bērnu spēļu stūrīti un citām ekstrām, ziņo festivāla organizatori.
Uz šlāgermūzikas festivālu Madonā varēs nokļūt ar paaugstināta komforta vilcienu

Vilciens no Rīgas stacijas uz Madonu izbrauks plkst. 08:29, apstājoties citās stacijās. Vilciens Madonā pienāks plkst. 11:12. Savukārt no Gulbenes ar šo pašu vilcienu uz Madonu varēs izbraukt plkst. 17:10, festivāla norises pilsētā nonākot plkst. 18:20. Pēc festivāla noslēguma vilciens uz Rīgu izbrauks plkst. 05:07 no rīta. Latvijas dzelzceļš aicina festivāla viesus izmantot šo īpašo iespēju baudīt komfortablu braucienu uz Madonu.

Jau ziņots, ka 30. jūlijā plkst. 17:00 Madonas estrādē notiks šlāgerfestivāls „LR2 Zelta šlāgeris", kurā pirmo reizi uz vienas skatuves uzstāsies 35 country un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi šlāgerizpildītāji.

Festivālā piedalīsies 35 country un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi tautā iemīļoti šlāgerizpildītāji: Klaidonis, Apvedceļš, Baltie lāči, Patrioti LG, Kantoris 04, Zeļļi, Bruģis, Andrejs un draugi no Cēsīm, Inga un Normunds, Kaspars Antess un daudzi citi. Šlāgerfestivālu vadīs atraktīvais aktieris Guntis Skrastiņš.

Festivāls paredzēts piecu stundu garumā, pēc kura būs balle līdz rīta gaismai kopā ar grupām Apvedceļš, Bruģis, Jūrkant, kā arī LR2 DJ Kaspars Mauriņš. Tāpēc festivāla organizatori ir nodrošinājuši apmeklētājiem arī telšu vietas.

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs, Latvijas pasta nodaļās, Statoil benzīna uzpildes stacijās, Madonas kinoteātrī „Vidzeme", kā arī pasākuma dienā, taču jāatceras, ka iepriekšpārdošanā biļetes būs pieejamas lētāk. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV