Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Putu karalistes ballīte viesosies Lejasciemā

Atis, 03.08.2011. 09:17

Lejasciemu var pieņemt uzskatīt par putu karalistes „Foam Kingdom" galvaspilsētu, jo tieši Lejasciemā norisinājās pagājušā gada apmeklētākie un emocijām bagātākie šīs sērijas pasākumi. Jau šo sestdien, 6. augustā putu karaliste „Foam Kingdom 2011" putos gleznainajā un skaistajā Lejasciema estrādē.
Putu karalistes ballīte viesosies Lejasciemā

Uz lielās „Pioneer" skatuves kāps putu karalistes rezidentdīžeji DJ Beatax un Trakais Mārtiņš un „Foam Kingdom 2011" DJ konkursa uzvarētājs un galvenās balvas ieguvējs DJ BumbleBeat.

„Eiropas Hitu Radio" zālē spēlēs DJ Zint!s un DJ Bassinger, bet nakts kulminācijā „Eiropas Hitu Radio" raidījuma TOP 5 vadītājs Mārtiņš Kreilis, spēlēs nedēļas 20 labākās un pieprasītākās dziesmas, interesantos remiksos.

Interesantas, dzīvespriecīgas vizualizācijas un gaismu performance VJ Kosmoss un LJ Lightboy pārziņā.

Pasākuma teritorijā būs izvietota atrakcija ekstrēmu - katapults. Ikviens gribētājs varēs izmantot šo iespēju un apskatīt "Foam Kingdom 2011" pasākumu atrodoties augstu gaisā.

Ievieto sava profila galerijā portālā www.draugiem.lv Lejasciema pasākuma afišu un preses sleju, atsūti linku, kurā var redzēt šo galeriju uz e-pasta adresi info@balticdancefactory.lv un laimē bezmaksas ieeju pasākumā.

Ieejas maksa: no 22:00 – 24:00 Ls 4,- vēlāk Ls 5,-

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", www.redzams.lv, draugiem.lv, kasnotiek.lv, easyget.lv;

Organizē: "Baltic Dance Factory" - www.bdf.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV