Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latviešu Radio atklāj koncertballīšu tūri

Vivita Leismane, 03.08.2011. 11:02

Latviešu Radio turpina tradīcijas un organizē jau trešo Latviešu Radio ballīšu tūri.
Latviešu Radio atklāj koncertballīšu tūri

Šoreiz ballītei ir pievienojies vesels koncerts. Mākslinieki vairs neuzstāsies ritmisko DJ setu starplaikā, bet gan apvienosies vienotā koncertā pirms ballītes.

Atjaunotās Mikrofona Aptaujas vasaras koncertā uztāsies Latvijā zināmi mūziķi, kuru dziesmas ir iesniegtas un izturējušas pārbaudi Mikrofona Aptaujas raidījumā Latviešu Radio ēterā.

Pavisam ieplānot četri pasākumi – katrs ar atšķirīgu mākslinieku sastāvu. Ar uzziņu portāla 1188 starpniecību apmeklētāji jau ballītes laikā varēs nobalsot par vienu no tikko dzirdētajām dziesmām. Tā tiks noteikta katras pilsētas mīlētākā dziesma.

Kā jau Mikrofona Aptaujas raidījumos Latviešu Radio ēterā, arī dažos koncertos viesosies raidījuma vadītājs - Patriks Grīva.

Pasākumā, ko rīkotāji nodēvējuši par "koncertballīti", apmeklētājus priecēs ne tikai mūziķu un DJ sniegums, bet arī dažādas papildus izklaides iespējas, kas vairumā gadījumu būs diezgan aktīvas.

Šogad koncertballīšu noreisei īpaši izvēlētas tikai četras pilsētas: Varakļāni, Jēkabpils, Madona un Ogre.

Šobrīd zināms, ka 13. augustā Varakļānos viesosies Kaža, Jenny May, Nikolajs Puzikovs, Kristīna Zaharova, hip hop apvienība 383 un Anete Kotoviča ar grupu. Par populāro latviešu mūziku gādās Latviešu Radio DJ Reverss.

Nākamo koncertballīšu dalībnieki tiks atklāti tūres gaitā.

Vairāk info par koncertballīšu datumiem un māksliniekiem: www.latviesuradio.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV