Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks elektroniskās deju mūzikas festivāls „Summer House 16"

Da White (Synthesis Crew), 04.08.2011. 10:04

13. augustā ar devīzi „We are friends" (Mēs esam draugi) sāksies elektroniskās deju mūzikas festivāls „Summer House 16". Festivāla norises vieta ir tā pati, kas iepriekšējā gadā, – sporta un atpūtas bāze „Jaunais dinamietis" (Rēzeknes rajons, Kaunatas pagasts).
Notiks elektroniskās deju mūzikas festivāls „Summer House 16"

Pasākums notiks uz trim „sadraudzības" skatuvēm: „House Friends" (Galvenā skatuve), „Alt 4 Friends" (Dubstep, Breaks, Techno, Drum'n'Bass), „Chill Grooves" (Sadraudzības telts ar maigiem relaksējošiem ritmiem).

Festivālā uzstāsies Bogdan Taran – joprojām Latvijas populārākais un stiprākais house mūzikas dīdžejs, radio programmas „Dancebox" vadītājs, radiostacijas „Dance Radio" dibinātājs, un viņa kolēģis radio un ierakstu kompānijas „Amber Muse" darbā Max Lomov. Andre Crash – jaunā Rīgas naktskluba „Kino" skaļāko house mūzikas pasākumu organizators, kā arī Latvijas populārāko dīdžeju topa vairākkārtējs pirmo vietu ieguvējs, un arī viņa kolēģis „Tasty Soundz" ierakstu kompānijā dīdžejs Deros. Rīgā plaši pazīstamais dīdžejs un producents Ratz Lukas un Gulbenes dīdžejs Bumblebeat, kas festivālā uzstāsies pirmo reizi. Netiek aizmirsti arī festivāla senākie draugi Mārtiņš Goldbergs, Da White, Worm, Vitamin & Drozd, Exact, Rxd, Carrothead un SteveK.

Under This, kurš izdod savus skaņdarbus Rietumos, priecēs apmeklētājus alternatīvajā skatuvē, kurā kopā ar viņu „sadraudzēsies" Esc & Shi3o, House, Dmitrofan un citi.

Slovar un Sword ekskluzīvi uzspēlēs „Chill Grooves" teltī, kur viņiem visas nakts garumā ik pa laikam pievienosies arī citi festivāla dalībnieki.

Rūpējoties par festivāla apmeklētājiem, tiks piedāvātas ne tikai plašas izklaides iespējas, bet arī iespēja garšīgi paēst bāros un kafejnīcās, kas atrādīsies festivāla teritorijā. Pieejamas arī kempinga mājiņas (rezervēšana pa tālr.: 29299769).

Papildus informācija: www.summerhouse.lv un www.atputapieraznas.lv

Partybus (Rīga-Kaunata-Rīga): summerhouselv@gmail.com (tālr.: 29949092)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV