Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Andris Kivičs un Laima Grauda ieraksta kopīgu dziesmu

Andris Kivičs, 04.08.2011. 10:42 | komentāri (2)

Duets Andris Kivičs un Laima Grauda nodod klausītāju vērtējumam savu pirmo dziesmu "Paliec tepat". Dziesmas autors ir Andris Kivičs, ierakstīts studijā "SJ studio" DJ Reverss uzraudzībā.
Andris Kivičs un Laima Grauda ieraksta kopīgu dziesmu

Laima Grauda plašāk kļuva pazīstama pēc uzstāšanās "O! Kartes akdēmijā", kurā Laima izpelnījās skatītāju simpātijas pateicoties savam šarmam, interesantajam balss tembram un dzīvajam starojumam. Dziedāšanas prasmes apguvusi "O! kartes akadēmijas" nodarbībās un pie pāris vokālajiem pedagogiem. Par "latviešu Dafiju" dēvētajai Laimai ļoti patīk māksla, zīmēt un veidot skaistas lietas, tāpēc arī izvēlējās apgūt mācības stilistes profesijā.

Andris Kivičs ir latviešu pop-rok grupas "Z-Scars" dziesmu autors un solists, ar grupu izdevis četrus albumus un koncertējis Latvijā, Anglijā, Zviedrijā, Īslandē, Igaunijā un Afganistānā.

Duets radās spontāni, Andrim nejauši ieraugot Laimu "Youtube" vietnē. Tā kā Andrim bija iekrājušās vairākas nerealizētas dziesmas, radās ideja pamēģināt iedzidāt kopīgu dziesmu. Gan Andris, gan Laima ir romantiski cilvēki, un viņu dziesmas ir par mīlestību, divu cilvēku attiecībām un piepildījumu sirdī. Dueta sniegums būs novērtējams Latviešu radio ballītēs augustā visā Latvijā.

Dziesmu iespējams noklausīties http://www.draugiem.lv/laimag/guestbook/?comPg=2

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV