Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

The Next Ones nodod klausītājiem jaunu singlu

Inese Grīnberga, 04.08.2011. 15:01

Pašmāju mūzikas grupa „The Next Ones" piedāvā savu jaunāko singlu „Smiltis" – dziesmu par mainīgo un paliekošo, par šķietamo un īsto.
The Next Ones nodod klausītājiem jaunu singlu

Indie/Avant Rock/Grunge grupa „The Next Ones" dzimšanas dienu svin 2009. gada 4. aprīlī, kad notika pirmais grupas oficiālais mēģinājums, pēc vairākkārtējām kopīgām „jam sesijām". Grupas sastāvā ir četri dalībnieki – Valērijs (ģitāra, vokāls), Matīss (ģitāra), Oskars (basģitāra) un Nauris (bungas). Savu mūziku The Next Ones raksturo kā „roks visplašākajā šī vārda nozīmē"– skaļums grupas mūzikā mijas ar klusumu, troksnis - ar harmoniju.

Jaunākais The Next Ones singls „Smiltis" (kā arī singls „Tev"un instrumentālais skaņdarbs „Blase Erga Avantgarde") ir brīvi pieejams lejupielādei grupas oficiālajā mājaslapā www.thenextones.lv.

Intervija ar grupu:

Ieraksts tika veikts studijā „Skaņu Ateljē," un tas ir otrais grupas singls šogad. Pirmais singls „Tev" tika izdots 2011. gada janvārī; dziesma iekļuva SEB Muzikālajā Bankā, kā arī četrus mēnešus noturējās Radio Valmiera TOP 20.

Grupa izsaka lielu pateicību visiem atbalstītājiem, draugiem un kritiķiem, kas veltījuši savu laiku jaunā singla novērtēšanai!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV