Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā koncertēs Mooncake no Krievijas

Klubs "Depo", 08.08.2011. 09:14

Post-roka līderi Mooncake, kuri šogad svin piekto gadadienu, augustā apmeklēs Baltijas valstis. Tūrē, kas beigsies 13. augustā Uue Ajastu festivālā (Igaunija, Põlva, http://uueajastufestival.ee), kur Mooncake spēlēs kā hedlaineri, viesosies Rīgā (Depo, 10. augustā), Narvā (RO-RO Art Club, 11. augustā) un Tallinā (Kino Sõprus, 12. augustā).
Rīgā koncertēs Mooncake no Krievijas

Īpaši tūrei maskavieši gatavo bezmaksas relīzi - kompilāciju ar savu skaņdarbu remiksiem, kurus taisījuši Baltijas dīdžeji (Expose Yankee (Latvija), SoulSonic (Lietuva), Noythe (Lietuva)). Krājums bez maksas būs lejupielādējams internetā.

Mooncake ir Maskavas instrumentālā post-roka grupa. Tās mūzika bieži tiek salīdzināts ar Pink Floyd un Mogwai, bet viņi ir izstrādājuši tikai viņiem raksturīgu skaņu un stilu, kur spilgtākās īpatnības ir melodija, atmosfēra un spēja apvienot polārās emocijas no bezgalīgām bēdām līdz aizrautībai.

Pastāv kopš 2006. gada, Mooncake ir izdevuši četrus albumus. Pasaulē lielākās instrumentālās mūzikas mediju resurss thesilentballet.com novērtē grupas debijas albumu Lagrange Points ar astoņiem punktiem no 10, atzīmējot, ka: "Krievija ilgi gaidījusi šādu grupu, kura varētu līdzvērtīgi konkurēt ar rietumu grupām..."

Grupā Mooncake apvienojušies Pāvels Smirnovs – ģitāra, Antons Marčenko - bass ģitāra, Nikolajs Bulanovs - čells, taustiņi un Leonīds Kurašovs – bungas.

Ieeja koncertā 10. augustā klubā "Depo" - 3 Ls/ 2 Ls ar flaijeri, pēc koncerta (ap 24.00) ieeja bez maksas.

Oficiālā mājas lapa: http://mooncake.ru/

Klausieties mūziku: http://soundcloud.com/mooncakeband

Mooncake sociālos tīklos:

http://www.facebook.com/mooncakeband
http://www.twitter.com/mooncake_band
http://www.lastfm.ru/music/Mooncake
http://vkontakte.ru/club168547

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV