Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

The Sound Poets koncerts Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 08.08.2011. 14:25

11. augusta novakarā pulksten 20:30 Kalnciema Kvartālā uzstāsies grupa, kas tiek uzskatīta par ārzemju, - The Sound Poets. Koncertā skanēs grupas pirmā dziesma dzimtajā valodā - "Emīlija", kā arī citas dziesmas no šobrīd topošā grupas otrā albuma - Sound Poetry / Volume II.
The Sound Poets koncerts Kalnciema kvartālā

Iepriekš „The Sound Poets" bija zināmi ar nosaukumu „S.P.B." jeb „Smaragda pilsētas burvji", tomēr, kā atzīst paši mākslinieki, nosaukums „The Sound Poets" labāk raksturo grupas sniegumu un atbilst mūzikas filozofijai.

Parādījušies gandrīz no nekurienes, viņi neticamā ātrumā iekaroja radio topu pirmās vietas, ieguva neskaitāmus fanus un patlaban aktīvi darbojas gan mēģinājumos, gan studijā, lai jau nākamā gadā sākumā varētu iepriecināt mūs ar savu otro albumu.

Grupas sastāvs: basģitārists Ingars Viļums, ģitārists Normunds Lukša , bundzinieks Andžejs Grauds, bet dziedātājs un dziesmu autors ir Jānis Aišpurs. Plašāku informāciju par grupu varat atrast mūziķu interneta lapā – www.thesoundpoets.com

No 29. jūlija Kalnciema kvartālā apskatāma Rituma Ivanova izstāde Unique.Felt. Darbi apskatāmi Izstāžu mājā un Vīnu veikala zālē no otrdienas līdz sestdienai 12.00-22.00.

Nākamais zemnieku un amatnieku tirdziņš notiks 18. augustā.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV