Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Baltic Club Music Festival 2011" - jau šīs nedēļas nogalē

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.08.2011. 09:11

12. un 13.augustā Valmierā, Dīvaliņa pļavās notiks starptautiska mēroga deju mūzikas festivāls – "Baltic Club Music Festival 2011", kurā uzstāsies vairāk kā 50 dīdžeju no 7 pasaules valstīm. Īpašie viesi: Dallas Superstars un Sergei Shkuroff no Somijas, Krievijas leģenda – DJ Cosmonaut un Supaphly no ASV.
"Baltic Club Music Festival 2011" - jau šīs nedēļas nogalē

Kā iepriekš ziņots, festivāls risināsies divas dienas, un tā teritorijā atradīsies sešas skatuves, kā arī apsargāta telšu pilsēta. Visa centrā būs galvenā skatuve un trīs Baltijas klubu deju teltis, kas pasākuma ietvaros savā starpā cīnīsies par galveno balvu – 1000 EUR un kausu. Kopējais balvu fons – 2000 EUR. Uzvarētāju noteiks apmeklētāju balsojums. Igauniju pārstāvēs Pērnavas klubs "Sunset", Lietuvu – klubs "Shtab", kas atrodas Kauņā, bet Latviju naktsklubs "FlyZone".

Paralēli galvenais skatuvei un trim Baltijas klubu deju teltīm festivālā viesosies arī putu ballīšu līderis Latvijā – "Foam Kingdom 2011", kā arī sava skatuve būs populārākajai komerciālajai radiostacijai Latvijā – "European Hit Radio".

Pasākuma ietvaros notiks arī autoklubu salidojums jeb "Baltic Car Club Meeting 2011". Tuningoti auto, balvas labākajiem un "Park & Party", ko piedāvās "Partybus.lv" komanda! Dalību apstiprinājuši "VW Golf klubs", "Honda Prelude klubs", "Celica klubs" un daudzi citi. Ierasties plāno "AudiStyle" biedri, pārstāvji no mk1.lv, kā arī individuālie skaistu auto īpašnieki. Salidojumam vēl ir iespējams pieteikties rakstot uz epastu – cmf@inbox.lv. Sestdien, 13.augustā visi dalībnieki dosies grandiozā parādes braucienā Valmieras ielās.

Ieejas biļetes cena abām festivāla dienām uz vietas – Ls 8. Biļetes lētāk, līdz 10.augustam vēl ir nopērkamas salonā / frizētavā "Merlin", naktsklubā "FlyZone" Valmierā un festivāla oficiālajā mājas lapā – www.cmf.lv. Tāpat weblapā pieejama informācija par festivāla programmu, telšu pilsētiņu un daudzām citām svarīgām lietām.

"Baltic Club Music Festival 2011" transports – "White Pearl" partybus. Brauciena cena uz Valmieru ar Latvijas jaunāko un lielāko partybus – tikai Ls 2. Plašāka informācija par braucienu, kā arī vietu rezervēšana rakstot uz party@partybus.lv!

Atbalsta: enerģijas dzeriens "FlyZone Energy", minerālūdens "Mangaļi", "Cita Garša", Draugiem.lv, Partybus.lv, Uzlimes.net, salons / frizētava "Merlin".

Informē: vipi.lv, nightlife.lv, easyget.lv, clublandlv.com, club.lv, piedalies.lv, eventmag.lv.

Oficiālais radio – "European Hit Radio".

Seko "Baltic Club Music Festival 2011" aktualitātēm arī www.draugiem.lv/cmf, http://twitter.com/ClubMusicFest un facebook.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV