Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīcā "Taka" koncertēs The Smoking Caterpillars

Kafejnīca "Taka", 09.08.2011. 14:36

Piektdien, 12. augustā, plkst. 20:00 ar psihedēlijas skaņu eksperimentiem kafejnīcā "Taka" viesosies grupa The Smoking Caterpillars.
Kafejnīcā "Taka" koncertēs The Smoking Caterpillars

The Smoking Caterpillars ir mūziķu apvienība, kas mēdz sanākt dažādos sastāvos visneparedzamākajos brīžos, lai nodotos psihedēliskās mūzikas burvībai. Grupas skaņdarbi nav iepriekš komponēti vai speciāli veidoti, bet gan ir mirkļa emociju izpausmes. Apvienības skanējumam raksturīgi ilglaicīgi ritmiski un harmoniski zīmējumi, kuru veidotā kopskaņa sajauc mūsdienu ierasto skaņu kārtību un tuvina to atonālajai mūzikai.

The Smoking Caterpillars pastāv jau vairākus gadus un vairāk ir pazīstami kā grupas Medieval Child sastāvs, taču tās dalībnieki spēlējuši arī tādās grupās kā Church of Peace and Love, Acid Rain un Morning After. Mūziķu apvienība pārsvarā uzstājusies privātos mākslinieku pasākumos, bet pašlaik, vasaras un saules enerģijas piepildīti, ir gatavi kāpt uz skatuves dēļiem un sniegt koncertu plašākai publikai garā tuvajā kafejnīcā "Taka".

Klausies, ausies: http://www.draugiem.lv/ganjabus/

Informācija par šo un citiem pasākumiem kafejnīcā TAKA pieejaama:
www.pataku.wordpress.com
www.twitter.com/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV