Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Double Faced Eels jauns singls

Ieva Gailīte, 10.08.2011. 09:01

Paralēli šīs vasaras karstajiem koncertiem DFE aktīvi strādājuši pie jaunām kompozīcijām un muzikālā materiāla. Tāpēc jau no šodienas visiem gardēžiem tiek dota iespēja nodegustēt jaunāko no „Double Faced Eels" ieskaņojumiem ar nosaukumu „Ārprāts".
Double Faced Eels jauns singls

Dziesmas aranžijas, teksta un mūzikas autors ir arī šī projekta starteris un vadītājs Marka (Mārtiņš Gailītis). „Mans mērķis bija radīt ko tādu, ko DFE vēl nav atspoguļojis. Manuprāt, mums tas lieliski ir izdevies, jo dziesma satur vairāk nekā septiņus autentiskus un tai pat laikā savstarpēji harmoniski saderīgus instrumentus. Ukuleli, kokli, akustisko ģitāru, zvaniņus, kongas u.c. Man prieks, ka arī grupas bundzinieks Ronis (Ronalds Briežkalns) ir debitējis kā vokāls un dzirdams dziesmas vokālajās kora daļās. Līdz ar to mēs visi kā grupa esam bijuši un piedalījušies dziesmas ierakstā, kas, manuprāt, ir izveidojis ļoti pozitīvu dziesmas muzikālo auru."

Dziesma stāsta par skaistu meiteni, kura dzīvi neuztver kā ierobežojumu pilnu faktoru kopumu, bet gan kā savu zvaigžņu stundu, kurā galveno lomu spēlē viņa pati.

Dziesmas producenti ir Marka (Mārtiņš Gailītis) un Arturs Palkevičs. Kā mūzikas veidotājs un eksperts, Arturs Palkevičs atzīst, ka šī ir pēdējā laikā viena no spilgtākajām kompozīcijām, ar kuru ir strādājis un prognozē gan klausītāju atsaucību, gan labus panākumus radio topos.

Savukārt, jau rudenī grupu būs iespējams sastapt uz Latvijas skatuvēm ar pilnīgi jaunu muzikālu uznācienu, sniedzot klausītājam ne tikai jaunas kompozīcijas, bet arī stilistisko noformējumu.

Ar „Double Face Eels" būs iespējams tikties jau šo sestdien Mežparkā - BMX jaunās trases atklāšanas prezentācijas pasākumā.

Dziesmas „Ārprāts" orģinālversiju jau no šodienas ir lejuplādējama bez maksas grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv.

Foto autors Kristiāna Klekmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV