Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Māra Upmane-Holšteina ar akustisko koncertu uzstāsies Mammadaba vēstniecībā

Elza Zīda, 10.08.2011. 15:35

Ceturtdien, 11.augustā, plkst. 19:00 ar sirdssiltu akustisko koncertu Mammadaba vēstniecības koncertzāli atklās mūziķe Māra Upmane-Holšteina. Siltā pievakarē Māra mazajiem un lielajiem pilsētas bērniem un viesiem atgādinās par senaizmirsto meža un pļavas smaržu, mieru un klusumu, ko asinsritē iepludina lauku gaiss, un brīnumiem, ko vasarā dabā vēl jāpaspēj pieredzēt.

Lai aicinātu Latvijas iedzīvotājus atpūsties ārpus pilsētas un informētu par atpūtas objektiem Latvijas teritorijā, a/s Latvijas valsts meži (LVM) un SEB banka Rīgas kanālmalā atklāj Mammadaba vēstniecību. Tā būs īpaša dabas zona rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kas ļaus izjust un iepazīt meža veltes, iepazīties ar Mammadaba atpūtas objektiem, kā arī baudīt noskaņu, ko sniedz pilnvērtīga atpūta dabā.

Mammadaba vēstniecība Rīgas kanālmalā – zaļajā zonā starp Latvijas Universitāti, Latvijas Nacionālo operu un Brīvības pieminekli – darbosies no 11. līdz 20. augustam. Katru dienu vēstniecības teritorijā norisināsies dažādu pazīstamu mūziķu koncerti, radošās darbnīcas, konkursi, jogas meistarklases, galda spēļu spēlēšana un citas aktivitātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV