Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Sus Dungo" Miniatūres skanīgākajā koncertā un interneta tiešraidē

Kate Pāvula, 11.08.2011. 10:45 | komentāri (1)

Dūdiņu tūrei tuvojoties noslēgumam, šovakar ar līdz šim lielāko koncertu radošā apvienība ciemosies kultūras kafejnīcā "Taka" Miera ielā 10. Koncerta sākums ap plkst. 20:00.
"Sus Dungo" Miniatūres skanīgākajā koncertā un interneta tiešraidē

Pēc četriem veiksmīgi aizvadītiem Miniatūres koncertiem, akustiskie eksperimenti turpinās kultūras kafejnīcā "Taka". Dūdiņas pulcinās līdz šim skanīgāko un lielāko sastāvu Miniatūres ietvaros, pievienosies viesmākslinieki un draugi, skanēs vēl nedzirdētas kompozīcijas un "Taka" nemainīgi gādās par gardākajiem ēdieniem un dzērieniem visa vakara gaitā. Pašas meitenes uz koncertu aicina, minot, ka "šis eksperiments būs īpaši kustīgs un atraktīvs" - kā dejām un kopīgai ballītei, tā sarunām un labai kompānijai.

Kopš sākusies Rīgas Miniatūre, "Sus Dungo" videoaicinājums vietnē YouTube.com sakrājis jau vairāk kā pustūkstoti skatītājumu un koncertu tiešraides internetā – vairāk kā pussimtu neklātienes klausītāju un vēl vairāk atkārtojumu skatījumu.

Arī šīvakara koncertu varēs vērot interneta tiešraidē, dūdiņu dienasgrāmatā www.dudinminiature.tk un dzīvās straumēšanas kanālā http://www.ustream.tv/channel/dudinu-miniature .

"Sus Dungo" Miniatūres noslēgums notiks pēc nedēļas – DADCafe gada jubilejas svētkos 19.augustā, Miera ielā 16. Dūdiņorķestra sastāvs un repertuārs vēl paliek noslēpumā – kā jubilāriem DAD, tā Miniatūres klausītājiem...

Ieeja šīvakara koncertā kafejnīcā "Taka" – bez maksas.

www.pataku.wordpress.com
www.susdungo.lv
www.twitter.com/susdungo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV