Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Austrālijas dziesminieki "Depo"

Depo, 11.08.2011. 11:21

Sestdien, 20. augustā, klubā "Depo" uzstāsies diivi dziesminieki no Austrālijas - Darren Hanlon un Shelley Short.
Austrālijas dziesminieki "Depo"

Darren Hanlon ir r izdevis piecus solo albumus, trīs EP un astoņus singlus, tāpat viņa dziesmas iekļautas neskaitāmās izlasēs.

Astoņām Darrena dziesmām ir veidoti jautri, nebēdnīgi videoklipi. Videoklipā dziesmai I Wish That I Was Beautiful For You kopā ar pašu autoru filmējies ar leģendārais Holivudas aktieris Eli Vallačs.

Darrens ar koncertiem ir apceļojis visu pasauli, uzstājies kopā ar Billy Brag, David Dondero, The Magnetic Fields. DEPO viņš ierodas otro reizi.

Savu muzicēšanas stilu viņš raksturo kā urbāno folku. Dziesmas ir jaukas, lipīgas ar šarmantiem tekstiem, viņa uzstāšanās ir ļoti nepiespiestas, kuru laikā nekavējoties tiek nodibināts ciešs, draudzīgs kontakts ar auditoriju.

Darren savu pēdējo albumu I Will Love You at All izdevis pagājušā gada otrajā pusē, to ierakstījis Adam Selzer (M. Ward, She & Him, the Decemberists). Albums izpelnījies augstu novērtējumu (Pitchfork - 7,6 no 10, Sputnikmusic - 4 no 5).

Koncertā "Depo" Darren uzstāsies kopā ar pavadošo ansambli, kurā spēlē un dzied arī otra šīs nakts viešņa Shelley Short.
Shelley Short ir Austrālijas dziesminiece, kuras kontā ir jau četri albumi, pēdējais izdots 2009. gadā.

DARREN HANLON (Austrālija – Folk, indie, pop)
http://www.myspace.com/darrenhanlon
http://www.darrenhanlon.com
http://www.facebook.com/officialdarrenhanlon
http://en.wikipedia.org/wiki/Darren_Hanlon

SHELLEY SHORT (Austrālija – folk)
http://shelleyshortmusic.com/
http://www.allmusic.com/artist/shelley-short-p756906/biography

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV