Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šonedēļ tuningoto auto salidojums un grandioza parāde Valmieras ielās

Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass, 11.08.2011. 11:53

Jau šajā nedēļas nogalē – 12. un 13.augustā - Valmierā, Dīvaliņa pļavās notiks deju mūzikas festivāls – Baltic Club Music Festival 2011, kura ietvaros notiks autoklubu salidojums. Šeit redzēsiet skaistus tuningotus auto, kuri pārstāvēs dažādus auto klubus, kā arī individuālus saimniekus. Visi salidojuma dalībnieki 13. augustā kopīgi dosies grandiozā parādē Valmieras ielās.
Šonedēļ tuningoto auto salidojums un grandioza parāde Valmieras ielās

Autoklubu salidojumā jeb "Baltic Car Club Meeting 2011" sastapsiet tuningotus auto, būs balvas labākajiem un "Park & Party", ko piedāvās "Partybus.lv" komanda. Dalību apstiprinājuši "VW Golf klubs", "Honda Prelude klubs", "Celica klubs" un daudzi citi. Ierasties plāno "AudiStyle" biedri, pārstāvji no mk1.lv, kā arī individuālie skaistu auto īpašnieki. Salidojumam vēl ir iespējams pieteikties rakstot uz epastu – cmf@inbox.lv. Sestdien, 13.augustā visi dalībnieki dosies grandiozā parādes braucienā Valmieras ielās.

Īpašie deju mūzikas festivāla viesi: Dallas Superstars un Sergei Shkuroff no Somijas, Krievijas leģenda – DJ Cosmonaut un Supaphly no ASV. Kā jau iepriekš tika ziņots – festivāls risināsies divas dienas un tā teritorijā atradīsies sešas skatuves, kā arī apsargāta telšu pilsēta. Visa centrā būs galvenā skatuve un trīs Baltijas klubu deju teltis, kas pasākuma ietvaros savā starpā cīnīsies par galveno balvu – 1000 EUR un kausu. Kopējais balvu fons – 2000 EUR. Uzvarētāju noteiks apmeklētāju balsojums. Igauniju pārstāvēs Pērnavas klubs "Sunset", Lietuvu – klubs "Shtab", kas atrodas Kauņā, bet Latviju naktsklubs "FlyZone".

Ieejas biļetes cena abām festivāla dienām uz vietas – Ls 8. Festivāla oficiālajā mājas lapā – www.cmf.lv pieejama informācija par festivāla programmu, telšu pilsētiņu un daudzām citām svarīgām lietām.

"Baltic Club Music Festival 2011" transports – "White Pearl" partybus. Brauciena cena uz Valmieru ar Latvijas jaunāko un lielāko partybus – tikai Ls 2! Plašāka informācija par braucienu, kā arī vietu rezervēšana rakstot uz party@partybus.lv.

Atbalsta: enerģijas dzeriens "FlyZone Energy", minerālūdens "Mangaļi", "Cita Garša", Draugiem.lv, Partybus.lv, Uzlimes.net, salons / frizētava "Merlin".

Informē: vipi.lv, nightlife.lv, easyget.lv, clublandlv.com, club.lv, piedalies.lv, eventmag.lv.

Oficiālais radio – "European Hit Radio".

Seko "Baltic Club Music Festival 2011 1" aktualitātēm arī www.draugiem.lv/cmf, http://twitter.com/ClubMusicFest un facebook.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV