Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bubamarā" muzicēs Imants Daksis un Toms Londons, aizkulisēs – Svīnijs Tods ar bārdasnazi

Mārtiņš Zviedris, 11.08.2011. 14:45

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 dziesminieks Imants Daksis 19. augustā plānojis sniegt koncertu trīs valodās, un tā, iespējams, ir viena no samērā nedaudzām pārskatāmā nākotnē atlikušām viņa uzstāšanās reizēm dzimtenē. 18. augustā melodisku roku spēlēs grupa Toms Londons, bet 20. augustā viesos var gaidīt 19. gadsimta šausmu stāstu varoņa Svīnija Toda garu.
"Bubamarā" muzicēs Imants Daksis un Toms Londons, aizkulisēs – Svīnijs Tods ar bārdasnazi

Ceturtdien, 18. augustā, no pulksten 21 krogā viesosies grupa Toms Londons (http://muzika.draugiem.lv/tomslondons), kuras dalībnieki ir no Rīgas un Jūrmalas un kas, pašu vārdiem, spēlē labdabīgi agresīvu mūziku dažāda vecuma cilvēkiem ar dažādām gaumēm. Vieni Toma Londona dziesmās saklausa mūsdienīgu melodisku ģitārroku, citiem tās uzvēdī atmiņas par Led Zeppelin ziedu laikiem. Bubamarā paredzētais koncerts būšot vidusceļš starp pilnā jaudā skanošu elektrisku un tuvāko draugu lokam piemērotu akustisku uzstāšanos. Vakaru turpinās DJ Asnāte, kuras dažādās mūzikas kolekcijā atrodamas gan mūsdienīgas skaņas no eksotiskām valstīm, gan vairākus gadu desmitus sena psihedēlija, gan kinoklasikas muzikālais noformējums.

Ar kompozīcijām ne vien latviski, bet arī krieviski un angliski piektdien, 19. augustā, pulksten 22 uz Bubamaras skatuves kāps dziesminieks Imants Daksis (http://www.imantsdaksis.lv/ ). Koncerts solās būt īpašs ne tikai valodu dažādības ziņā, bet arī tāpēc, ka, iespējams, ir viena no samērā nedaudzām pārskatāmā nākotnē atlikušām Imanta uzstāšanās reizēm Latvijā. Mūziķis apsver iespēju rudenī iegādāties vienvirziena biļeti uz kādu Latīņamerikas valsti. Pēc koncerta izlocīt kājas regeja, ska un dub ritmos piedāvās DJ Pipars.

Sestdien, 20. augustā, no pulksten 22 ļauties pazīstamu melodiju valdzinājumam, veldzēties gotiski tonētās folk noskaņās, atcerēties senos laikus un nedaudz pašausmināties aicina DJ Sinisters. Viņš sola – šai vakarā krogā būs jūtama britu 19. gadsimta šausmu bulvārpreses varoņa slepkavnieciskā friziera Svīnija Toda klātbūtne. Par to, ko varētu nozīmēt folk goth vintage style, apmeklētāji aicināti arī padomāt, izvēloties garderobi pirms došanās uz vakaru Sinister Tales of Sweeney Todd.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Piektdien, 26. augustā, plkst.22 – Vētras saites;

Sestdien, 3. septembrī, plkst.22 – Arkādija;

Piektdien, 2. septembrī, plkst.22 – KuchenBeat;

Piektdien, 9. septembrī, plkst.22 – Folk electro nakts;

Piektdien, 16. septembrī, plkst.22 – grupas Marta skaņu albuma Pasaki Martai, lai ir uz vadiem atvēršanas svētki;

Piektdien, 23. septembrī, plkst.22 – Karmafree un cilpmašīnu spēlmaņu konkurss;

Svētdien, 25. septembrī, plkst.20.30 – Spirtual Seasons (Ukraina);

Svētdien, 16. oktobrī, plkst.16 – Marija& Prans Kentra (Lietuva).

Ieeja – bez maksas

Publicitātes foto, Imants Daksis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV