Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

«Terrace Riga» uzstāsies Makslabvas klubu zvaigznes

Anastasia Miller, 16.08.2011. 10:18

20. augustā pilsētas svētku ietvaros uz vislielākās terases Baltijā «Terrace Riga» – notiks pasākums "Jumts brauc" ar Latvijas dīdžeju Oriola, Ksenia Kamikaza, PanBioPanika piedalīšanos un Maskavas klubu slavenību - SCSI - 9 ekskluzīvu priekšnesumu.
«Terrace Riga» uzstāsies Makslabvas klubu zvaigznes

SCSI - 9 - Antona Kubikova un Maksima Miļutenko duets - ir pats pazīstamākais Krievijas elektroniskais projekts, vienīgie tehno-mākslinieki, kas saņēma plašu starptautisku atzinību pateicoties saviem ierakstiem leiblos Trapez, Salo, Freizeitglauben, Kompakt un sekmīgiem koncertiem pašos prestižākajos Eiropas klubos, ieskaitot elektromūzikas Mekku - Londonas klubu Fabric.

Terrace Riga - 3 atsevišķas zonas un 5 bāri ar 600 sēdvietām jebkurā laikā spēs apmierināt visizsmalcinātākā gardēža vēlmes, iecienītākie dzērieni, visgaršīgākās alus šķirnes, grils un suši ēdienkarte, kokteiļu bārs ar atpūtas krēsliem, dzīvās mūzikas koncerti Jums un visai Jūsu kompānijai.

Ieeja bez maksas.

http://www.facebook.com/TerraceRiga

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV