Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Maiņas punkta ieskaņas sarīkojums kopā ar Crystral Sound System

Kafejnīca "Taka", 16.08.2011. 14:58

Kafejnīca "Taka" ar draugiem berlīniešiem Trial&Error jau sākusi skaitīt dienas līdz laikmetīgās mākslas festivālam SURVIVAL KIT, kad no 7. līdz 18. septembrim ik dienas tiks piedāvāts mainīties lietām, padomiem un prasmēm, neiztērējot ne santīma.
Maiņas punkta ieskaņas sarīkojums kopā ar Crystral Sound System

18. augustā plkst. 19:00 kafejnīcā "Taka" notiks pirmais Maiņas punkta ieskaņas sarīkojums, kad ikviens tiek aicināts mainīties apģērbiem, aksesuāriem un apaviem. Dosim lietām iespēju atdzimt un atrast savu jauno īpašnieku, lai kalpotu vēl ilgi jo ilgi. Katrs pats varēs novērtēt sava atraduma vērtību – varbūt ieraudzītā kleita būs trīs līdzatnesto lakatu vērta, vai cepuri ar sarkano bumbuli varēs iemainīt pret noderīgu videopadomu. Būs iespēja pielaikot jauno, pucēties un bildēties, priecāties un dejot. Ieejas maksa Apģērbu maiņas punktā – viens drēbju pakaramais.

Vakara gaitā būs iespēja arī dalīties padomiem, ierakstot video, ar kuriem varēs iepazīties festivāla Survival Kit laikā. Muzikālo noformējumu Maiņas punkta ballītē radīs Crystral Sound System.

Maiņas punkts ir veikals, kurā netiek izmantota nauda. Lai iegūtu piedāvātās lietas, citu cilvēku laiku jeb zināšanas, apmeklētājiem tās jāiemaina pret sev piederošām lietām, laiku jeb zināšanām. Maiņas punkts ir veikals, kurā pats pircējs nosaka iekāroto lietu cenas, novērtējot tās laikā, lietās jeb zināšanās.

Survival Kit radās 2009. gadā kā Laikmetīgās mākslas centra reakcija uz ekonomiskās krīzes radītajām pārmaiņām Latvijā. 2009. gadā aicinājām māksliniekus piedāvāt izdzīvošanas stratēģijas vai komentēt izdzīvošanu kā tādu. 2010. gadā teicām "Dūša uz priekšu!" un caur "do-it-yourself" prizmu aktivizējām darbošanos un sadarbošanos. 2011. gadā aicinām māksliniekus domāt par nākotni.

Vairāk par Survival Kit: http://www.survivalkit.lv/

Informācija par iknedēļas pasākumiem kafejnīcā TAKA: http://pataku.wordpress.com/ un www.twitter.com/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV