Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Aicina pieteikties rokfestivālam "Bliez no bedres 2011"

Laura Rumbina, 17.08.2011. 09:56

Gadskārtējā rokfestivāla Bliez no Bedres 2011 ietvaros 10. septembrī Ķekavā notiks jauno rokgrupu konkurss, kura mērķis ir veicināt jauno rokgrupu profesionālo attīstību un popularitāti.

Jaunās dažādos rokmūzikas virzienos spēlējošās grupas rokfestivāla konkursā var pieteikties līdz 25. augustam. Pieteikuma anketa pieejama rokfestivāla interneta vietnē http://rock.kekava.lv.

Konkursā rokgrupu iesūtītos materiālus, tostarp, divu dziesmu demo ierakstus, izvērtēs konkursa žūrija un izvēlēsies astoņas labākās grupas, kuras uzstāsies konkursa finālā rokfestivāla Bliez no Bedres laikā un cīnīsies par galveno balvu - dziesmas ierakstu mūzikas ierakstu studijā. Katrai finālā iekļuvušajai grupai būs jāizpilda trīs dziesmas: viena obligātā dziesma savā kaverversijā un divas grupas orģināldziesmas.

Finālā žūrijā vērtēs muzicēšanas kvalitāti, dziesmu oriģinalitāti, potenciālu uz hīta statusu, skatuves tēlu un grupas saskarsmi ar skatītājiem.

Rokfestivāls Bliez no Bedres 2011 šogad notiks starptautiskā sadraudzības festivāla VIA Ķekava ietvaros - 10.septembrī pulksten 20.00 - 23.00 Ķekavā pie tirdzniecības centra Liiba.

Rokfestivālu organizē Ķekavas novada Jauniešu padome sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības jaunatnes iniciatīvu centru.

Plašāka informācija par rokfestivālu Bliez no Bedres 2011 interneta vietnē http://rock.kekava.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV