Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jauna dziedātāja Liene Matveja piedāvā pirmo singlu

EasyGet.lv, 17.08.2011. 10:05

Dziesma "Pasmaidi" ir pirmais Lienes Matvejas singls. Dziesma tapusi, sadarbojoties ar mūzikas producentu Rassell jeb Ruslanu Kuksinoviču un jauno dziedātāju Oskaru Deigeli.
Jauna dziedātāja Liene Matveja piedāvā pirmo singlu

''Dziesma ir kā pārdomas. Ieteikums citiem par to, ka biežāk būtu jāaizdomājas par līdzcilvēkiem. Tā ir par mīlestību pret apkārtējiem un pasauli kopumā. Rakstot tekstu, centos panākt, lai dziesma raisītu pozitīvas un pacilājošas emocijas,'' saka teksta autors, dziedātājs Oskars Deigelis. Dziesma tika ierakstīta studijā pie Jāņa Kalves.

Liene šobrīd mācās par grāmatvedi, kā arī savas vokālās zināšanas pilnveido Latvijas Televīzijas studijā ''Aprīļa Pilieni'' pie vokālās pedagoģes Nijoles Berezinas. Līdz šim Liene piedalījusies vairākos konkursos, iegūstot godalgotas vietas, kā arī ar grupu ''The Secretz'' piedalījās konkursā Eirodziesma 2011.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV