Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Akustiskās mūzikas koncerts Smiltenē

EasyGet.lv, 17.08.2011. 22:12

Ceturtdien, 25. augustā, Jauniešu iniciatīvu centrā „Miteklis", Rīgas ielā 16c, notiks akustiskās mūzikas koncerts „Pastiprinātāji izslēgti", kurā uzstāsies Kaspars Dimiters, Francis Dove (Francis Millers), Martas Asinis (Filips Derums) un Aizmirstie (Daniēls Groza). Līdzās mūzikai apmeklētājiem būs iespēja baudīt siltu tēju un draudzīgu atmosfēru.

Kaspars Dimiters, dzimis 1957. gadā, Rīgā, dziedātājs, komponists, dzejnieks. Kopumā iznākuši padsmit balāžu apkopojumi, ne visi oficiālos izdevumos. Koncertā Smiltenē Kaspars uzstāsies ar dziesmu programmu no viņa pēdējā albuma ''Kamene Ledus Balonā". Trāpīgi dziesmu teksti par latviešu tautas likteni un ne tikai, patīkamas ģitāras skaņas un maigais balss tembrs - šīs ir raksturīgākās Dimitera kā mākslinieka iezīmes. Koncertā Smiltenē mūziķis uzstāsies kopā ar dēlu Jēkabu.

Francis Millers - Latvijā dzīvojošs jaunzēlandietis, kurš jau agrā jaunībā sācis apgūt ģitāras spēli un bijis veiksmīgs dziesmu autors. Savu talantu izkopis, spēlējot mazos bāros, kafejnīcās, darbojies arī kā ielu muzikants. Jaunzēlandē ieguvis muzikālo izglītību. Franča mūziku raksturo vieglums, tāpēc tikai likumsakarīgi izvēlēts skatuves vārds Francis Dove, kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē Francis Dūja.

Filips Derums - jauns un talantīgs mūziķis, sevi šajā pasākumā pieteiks ar skatuves vārdu Martas Asinis. Filipa dziesmās jaušams skumīgs, depresīvs un nedaudz psihodēlisks skanējums. Noteikti vērts dzirdēt šo jauno censoni šajā koncertā.

Daniēls Groza - jauns mūziķis no Smiltenes, sevi kā mūziķi pieteicis jau iepriekš, bet šajā pasākumā uzstāsies ar skatuves vārdu Aizmirstie, piedāvājot melodisku, nedaudz skumju, bet tomēr cerību raisošu, akustisko dziesmu programmu, kurā klausītājiem sola sniegt pārdomas par dzīvi, attiecībām, garīgo un būtisko.

Koncerta sākums plkst. 20:00. Ieejas maksa - 2 LVL.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV