Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ziemassvētkos Rīgā koncertēs Gunārs Kalniņš

Juris Millers, 24.08.2011. 11:15

Pēc divu gadu pārtraukuma Latvijas publikai atkal būs iespēja tikties ar dziedātāju Gunāru Kalniņu un viņa izveidoto gospeļkori "GG Choir".

Pēdējo reizi mūziķis Latvijā koncertēja 2010. gada Ziemassvētkos, kad kinoteātra "Rīga" lielajā zālē notika divi Gunāra Kalniņa un gospeļkora "GG Choir" koncerti. Šoreiz dzietātājam un gospeļkorim ir ticis gods kļūt par pirmajiem māksliniekiem, kuru koncerts notiks atjaunotajā Rīgas Biržas ēkā, kur nesen tika atklāts Mākslas muzejs "Rīgas Birža".

Jau trešo gadu dziedātājs dzīvo ārpus Latvijas, tādēļ ikviena viņa ierašanās dzimtenē kļūst par kultūras dzīves spilgtu notikumu – tads solās būt arī šī gada Ziemassvētku koncerts. Ar sava Spānijas menedžmenta starpniecību, Gunārs pavēstīja: "Man ir liels prieks atkal tikties ar Latvijas skatītājiem un klausītājiem. Arī šoreiz koncertā skanēs pasaulē populāras Ziemassvētku melodijas manā un gospeļkora "GG Choir" izpildījumā."

Koncerts notiks Mākslas muzeja "Rīgas Birža" Lielajā zālē 17. decembrī pl. 19.00 un biļetes uz to ir nopērkamas visās "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv Jāatzīmē, ka pirmās biļešu tirdzniecības dienā skatītāju interese par koncertu bija augsta – tika izpirkta piektā daļa biļešu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV