Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bubamarā" meklēs televīzijas raidījuma vadītāju un aicina uz skolu – caur Arkādiju, ar mango somā

Mārtiņš Zviedris, 26.08.2011. 18:05

Pasaules mūzikas klubs piedāvā dzīvespriecīgu septembra ieskaņu balkānu, ska un folkroka garā. Septembrī krogā sāksies jauna Latvijas Mūzikas kanāla raidījuma filmēšana. Pārraides vadītāju izraudzīs Audēju ielā jau 8 šo svētdien.

Zinību dienu "Bubamara" svinēs ar skaņām no tās Eiropas daļas, kur vasara turpinās nedaudz ilgāk nekā pie mums. 1. septembra ballīti Balkānu ritmos jau no pulksten 21 krogā griezīs deju vadītājs Speiss.

Nākamajā – 2. septembra – vakarā no pulksten 22 jautrības vilni uzturēs skarokenroleri Mango. (http://muzika.draugiem.lv/music/10018269/). Pēc koncerta par iederīgu muzikālo noformējumu turpinās gādāt grupas basiste Ieva Strazdiņa (DJ Milda).

Sestdien "Bubamarā" debitēs grupa Arkādija (http://muzika.draugiem.lv/arkadia/). Pirms pāris gadiem to dibināja dziesminieks Rinalds Lietnieks, nolēmis, ka pienācis nākamais radošais posms – pēc dziesmu sacerēšanas vienatnē Arkādijas parkā. Tapa apvienība, kur elektriskajām stīgām, vokālam un perkusijām piebalso vijole, flauta, akordeons un reizēm arī trombons, radot mūziku, kas neslēpj tās folk saknes, cenšas tvert gan latviski tautiskas, gan orientālas noskaņas, un tas viss iekļauts nereti gana jestru rokdziesmu veidolā.

Septembrī Bubamarā sāksies Latvijas Mūzikas kanāla jauna raidījuma "Ar zizli" filmēšana. Kā stāsta producents Oskars Brambergs, pārraidē pazīstami mūziķi jautrā, nepiespiestā gaisotnē atbildēs uz jautājumiem par dziesmu tekstu, mūzikas sacerēšanu, izmantotajiem instrumentiem, ierakstu paņēmieniem un visu pārējo, kas, idejas autora vārdiem, vienā jēdzienā dēvējams par mūzikas tehnoloģijām. Raidījuma pirmie viesi būs grupa Instrumenti, kurus iztaujās jaunā albuma "Tru" atvēršanas svētkos nākamnedēļ, bet pirmā filmēšana "Bubamarā" notiks 6. septembrī pulksten 18. Informācija par vakara dalībniekiem un to, kad pārraides būs redzamas televīzijā, vēl tiks precizēta. Pašlaik raidījums meklē vadītāju – ar teicamām komunikācijas spējām apveltītu līdz 25 gadu vecu vīrieti, kas orientējas mūsdienu Latvijas populārajā mūzikā. Atlase paredzēta jau šo svētdien – 28. augustā – pulksten 16 "Bubamarā".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV