Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīcā „Taka" uzstāsies „Rīgas Rūpnieciskais Ansamblis"

Kafejnīca "Taka", 29.08.2011. 12:03 | komentāri (2)

Otrdien, 30. augustā, plkst. 20.00 kafejnīcā „Taka", Miera ielā 10, Rīgā, ar rokmūzikas koncertu viesosies apvienība „Rīgas Rūpnieciskais Ansamblis".
Kafejnīcā „Taka" uzstāsies „Rīgas Rūpnieciskais Ansamblis"

„Rīgas Rūpnieciskais Ansamblis" savā mūzikā vieno balss, elektronisku bungu un sintezatora skanējumu ar akustiskām stabules un ģitāru skaņām. Mūzikā apvienojas improvizācija, elektroniska skaņu apstrāde, industriālu trokšņu izmantojums, arī deju mūzikas ritmi. Dziesmu lirika un melodijas ir gan mūziķu pašu radītas, gan tautas dziesmu vācelēs rastas. „Rīgas Rūpnieciskajā ansamblī" apvienojušies septiņi mūziķi, taču koncertā vienlaicīgi visi uz skatuves neatradīsies ne mirkli.

Apvienība par sevi saka: „Mēs ļoti cenšamies spēlēt modernu mūziku, bet mums nesanāk. Lai kā arī mēs necenstos, tik un tā mūsu balsis izklausās pēc tautasdziesmām, mūsu stabules pēc vecām latviešu filmām un mūsu ģitāras pēc negaisa. Un mūsos ir liela vēlme paspēt vēl visu, visu saspridzināt, kamēr vēl neesam galīgi pieauguši!"

Seko informācijai:
www.pataku.wordpress.com
www.twitter.com/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV