Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Džeza kvartets "Dynamic" viesosies Liepājā

EasyGet.lv, 29.08.2011. 13:56

Denisa Paškeviča vadītais džeza kvartets "Dynamic" dalīsies savā kaislībā pret radošo mūzikas mākslu divos koncertos Liepājā.
Džeza kvartets "Dynamic" viesosies Liepājā

Piektdien, 16.septembrī, plkst. 19:00 džeza kvartets "Dynamic" koncertēs "Liepājas latviešu biedrības namā", Rožu laukumā 5/6. (http://biedribasnams.lv/afisa.php). Sestdien, 17. septembrī, plkst. 23:00 kolektīvs uzstāsies Fontaine "Fire Bar", Stūrmaņu ielā 1. (http://www.firebar.lv/new/)

"Dynamic" ir nemitīgi augošs un vienmēr attīstībā esošs instrumentālās mūzikas vilnis, kurš aizsakās 2010. gadā, kad saksofonists un producents Deniss Paškevičs apvienojās ar trim pieredzējušiem mūziķiem, lai eksperimentētu ar džezu. "Dynamic" ir sajūtas, ko klausītāji gūst, ieklausoties saksofona, ģitāru un bungu sarunā.

Šajos koncertos Deniss (saksofons), Mārcis (ģitāra), Edvīns (basģitāra) un Artis (bungas) dalīsies ar savām kompozīcijām, vienotībā sniedzot sajūtu virsotnes. Tā būs dinamiska tradicionālā džeza un oriģināla grūva pieredze ar funk/acid/fusion ievirzi. Šie mūziķi ne vien piedāvā augstas klases priekšnesumu, bet ir arī labi džeza tehnikas izglītotāji.

Video: http://www.vimeo.com/25985159

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV