Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Atgriežas ultra violeto burbuļu ballīte „Bubble Madness"

SIA Baltic Dance Factory, 30.08.2011. 13:52

Šoruden dažādās Latvijas pilsētās ikviens varēs iejusties Avatāru un citu maģisku tēlu lomās, apmeklējot „Bubble Madness 2" pasākumus.
Atgriežas ultra violeto burbuļu ballīte „Bubble Madness"

Jau 2. septembrī Saulkrastos klubā „Katrīnbāde" no plkst. 22:00 notiks vienīgās UV burbuļu ballītes Latvijā „Bubble Madness 2" un „EHR Top5 rudens sesijas" atklāšanas pasākums.

Vakara sākumā no plkst. 22:00 līdz 00:00 notiks Eiropas Hitu Radio raidījuma Top 5 rudens sesija kopā ar DJ Mārtiņu Kreili, kurš piedāvās enerģiskus un aktuālus Eiropas Hitu Radio hītu remiksus.

Nakts kulminācijā "Bootlegu Karaļi" vienlaikus uzstāsies "Bubble Madness 2" rezidentdīdžeji - DJ Beatax un Trakais Mārtiņš, priekšnesumā piemirstas melodijas apvienojot ar šī brīža aktuāliem ritmiem deju mūzikā, tādējādi radot jaunas un nedzirdētas dziesmu versijas.

Ieejas maksa: Ls 2,-.

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", www.redzams.lv, Idejudruka.lv, draugiem.lv, kasnotiek.lv, easyget.lv.

Organizē: "Baltic Dance Factory" - www.bdf.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV