Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„hmp?" prezentēs jaunāko videoklipu

Edgars Āboliņš, 01.09.2011. 13:16

2. septembrī klubā "Nabaklab" grupa „hmp?" prezentēs savu jaunāko videoklipu dziesmai „Zinu pērles". Tas ir viens no trīs videoklipiem grupas nesen iznākušajam albumam „1974 soul holes".
„hmp?" prezentēs jaunāko videoklipu

Atgriezušies pēc klusuma brīža, 2011.gada maijā grupa „hmp?" laidusi klajā savu otro studijas albumu „1974 Soul Holes" un aktīvi metusies koncertdarbībā, piedaloties gandrīz visos lielākajos Latvijas vasaras festivālos, klubos, kā arī privātos pasākumos ne tikai pašu mājās, bet arī ārpus valsts robežām.

„hmp?" sagatavojuši trīs videoklipus jaunā albuma skaņdarbiem „Colombo", "Force Me To Love" un dziesmas "Fading Father" latviešu versijai "Zinu pērles", kurš tiks atrādīts 2. septembrī Nabaklabā, kur grupa uzstāsies kopā ar latviešu alternative rock celmlaužiem „Backflow". Pēdējo divu video režisors un kameras cilvēks ir pazīstamais latviešu bandītfilmu žanra meistars Lauris Kārkliņš

Patlaban grupa sākusi strādāt pie jauna materiāla ierakstiem, kurus plāno atrādīt 2012.gada rudenī, apvienotus albumā ar darba nosaukumu "Palms".

Foto: grupa hmp?. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV