Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvijā koncertēs godalgotā pianiste Arta Arnicāne

Linda Rožkalne, 02.09.2011. 09:19

11. septembrī plkst. 17:00 Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5 koncertaģentūra „Kontrapunkts" organizē kamermūzikas koncertu ar starptautiskā konkursa Prāgas pavasaris 2. vietas ieguvēju, pianisti Artu Arnicāni, Marijas teātra orķestra vieskoncertmeistaru un Londonas Karaliskā filharmoniskā orķestra vieskoncertmeistaru Ruslanu Viļenski un orķestra Kremerata Baltica vijolnieci Janu Ozoliņu.

Arta Arnicāne Latvijā nav spēlējusi divus gadus. Šis būs viņas pirmais koncerts Latvijā pēc panākumiem konkursā Prāgas pavasaris. Šis konkurss tiek organizēts kopš 1947. gada, un ir viens no prestižākajiem akadēmiskās mūzikas konkursiem pasaulē.

Koncertā skanēs ne tikai pianistes solo skaņdarbi, bet arī kamermūzika īpaši šim koncertam veidotā ansambļa izpildījumā.

Paredzēti koncerti arī 12. septembrī plkst. 18:00 Cēsīs, Meža skolā un 14. septembrī plkst. 18:00 Liepājā, viesnīcā Promenāde.

Koncerta biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV