Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Franču elektroniskās mūzikas nakts French Electro Night

Latvijas koncerti, 06.09.2011. 14:58

Sestdien, 10. septembrī, mūsdienu kultūras foruma "Baltā nakts 2011" programmas ietvaros Spīķeru koncertzāle tikts pārvērsta par franču elektroniskās mūzikas klubu.

Nakts programmā skanēs galvenokārt jaunākā un aktuālākā franču elektroniskā mūzika, ko atskaņos šobrīd Amsterdamā rezidējošais dīdžejs FiiiX (Pierre Cortes). Tā tiks papildināta ar dažādiem gaismas un video elementiem, ko nodrošinās viens no spilgtākajiem franču video māksliniekiem Gregory Duris. Speciāli šim pasākumam tiks būvētas instalācijas, izveidots kluba bārs, kur varēs baudīt dažādus, tieši šim pasākumam veidotus dzērienus.

"Neviens apmeklētājs 10. septembra naktī neaizies no Spīķeru koncertzāles vienaldzīgs," sola sarīkojuma organizatori.

Pierre Cortes, dzimis 1983. gadā, Parīzē Francijā. Raksta un atskaņo jaunāko franču elektronisko mūziku. Šobrīd dzīvo Amsterdamā un regulāri uzstājas Amsterdamas labākajos klubos, kā arī rīko vienīgo oficiālo afterparty Amsterdamā - Tomorrow I quit-. Viņš regulāri uzstājas ar dažādiem projektiem Francijā, Holandē, Beļģijā, Vācijā un citās valstīs.

Gregory Duris dzīvo Parīzē un ir viens no franču progresīvākajiem video un gaismas māksliniekiem. Darbojas dažāda veida īsfilmu projektos, kā arī veido video klipus mūzikas grupām. Regulāri piedalās īpaši veidotos pasākumos Eiropas labākajos klubos ar unikālām video un gaismas programmām.

Franču elektroniskās mūzikas naktī piedalīsies:
DJ Pierre Cortes (Parīze, Francija) www.fiiix.fr
video mākslinieks Gregory Duris (Parīze, Francija) www.gregoryduris.com
DJ FiiiX jeb Pjērs Kortess (Pierre Cortes, Francija) www.fiiix.fr
Videomākslinieks Gregorī Dirī (Gregory Duris, Francija) www.gregoryduris.com

Ieeja - bez maksas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV