Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sezonas slēgšana Jūrmalas laundžā "Let To..."

Amber Muse Records, 07.09.2011. 12:11

Sestdien, 10 septembrī, Jūrmalas laundžā „Let To..." no 18:00 līdz 23:00 notiks vasaras sezonas slēgšana. „Let To...", kas atrodas Dzintaru pludmalē notiks denim markas „PR Jeans Baltic" skate, bet pie dj-pults plates griezīs „DanceRadio.lv Connection" pasākumu sērijas rezidenti Bogdan Taran, Max Lomov un DJ Dmi3.
Sezonas slēgšana Jūrmalas laundžā "Let To..."

10. septembrī deju mūzikas un stilīgas atpūtas cienītājiem būs iespēja uzkrāt spēkus un enerģiju pie Rīgas līča. Sestdienas vakaru pirms pasākumiem Balta Nakts varēs sākt jau 18:00: laundžs „Let To..." piedāvā atvadīties no vasaras sezonas ar muzikālajiem jaunumiem no Bogdana Tarana, Maxa Lomova un DJ Dmi3 fonotēkas. Laundžā ir divas deju grīdas: zem klajas debess un bāra tentā, kas sliktu laikapstākļu gadījumā aizsargās no vēja un lietus.

Bez muzikālās programmas publikai tiks piedāvāta modīga denim apģērbu kolekcija no jauna apģērbu zīmola „PR Jeans Baltic", kas pārstāv progresīvu Baltkrievijas zīmolu „PaRus Jeans" Baltijas valstīs. Visiem interesentiem būs iespēja iegādāties iepatikušās no kolekcijas mantas par speciālām cenām, kā arī daži saņems „PR Jeans Baltic" atlaižu kartes.

Sākums 18:00, ieeja bezmaksas. Pēdējie vilcienu no stacijas Dzintari uz Rīgu atiet 21:45 un 22:47.

Informatīvais atbalsts: 24-70mm.com, intelligent.lv, DanceRadio.lv.

www.prjeans.lv

Pasākums: Let To Season Closing
Datums: 10.septembris, 18:00-23:00
Vieta: launžs "Let To...", Dzintaru pludmale
Dīdžeji: Bogdan Taran, Max Lomov, DJ Dmi3
Show: PR Jean Baltic modes skate
Ieeja: bez maksas

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV