Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jauniešu koris "Maska" piedalīsies starptautiskā koru konkursā Spānijā un aicina uz pasaules tautasdziesmu koncertu

Laura Jēkabsone, 07.09.2011. 16:17

No 21. līdz 24. septembrim Spānijas galvaspilsētā Barselonā norisināsies XIII starptautiskais koru konkurss „Europe and its songs", kurā īpašs uzsvars likts uz pasaules tautasdziesmām un to aranžējumiem. Babītes jauniešu koris „Maska" šajā konkursā piedalīsies veselās trīs kategorijās: vīru ansamblis, meiteņu koris un jauktais koris. Speciāli šim konkursam, kora mākslinieciskais vadītājs Jānis Ozols un diriģente Laura Jēkabsone, ir aranžējuši „Maskai" veltītas tautasdziesmu aranžijas.
Jauniešu koris "Maska" piedalīsies starptautiskā koru konkursā Spānijā un aicina uz pasaules tautasdziesmu koncertu

Jauniešu koris „Maska" savu spožo kora dziedāšanas mākslu jau pierādījis vairākos starptautiskos koru konkursos, festivālos un koncertos ne tikai Latvijā, bet arī daudzviet Eiropā, un pateicoties Babītes pašvaldības atbalstam arī šogad dosies pierādīt savu muzikālo kvalitāti ārpus valsts robežām, konkurencē starp labākajiem pasaules koriem.

Pirms došanās ceļā koris „Maska" aicina visus apmeklēt koncertu. 16. septembrī, 19.00 Babītes visusskolā. Programmā: latviešu, zviedru, lietuviešu, somu, igauņu un amerikāņu tautasdziesmas, kā arī kora diriģentu tautasdziesmu aranžējumu pasaules pirmatskaņojumi.

Ieeja koncertā - bez maksas.

www.korismaska.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV