Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgas naktsdzīvē atgriežas klubs "Kino"

Elīna Lebedoka, 07.09.2011. 17:11

10. septembrī sezonas atklāšanu svinēs viens no skaistākajiem Rīgas naktsklubiem – klubs "Kino". Otrās sezonas pasākumu programma solās būt daudz plašāka un vasaras brīvdienās šī izklaides vieta kļuvusi gandrīz uz pusi lielāka.
Rīgas naktsdzīvē atgriežas klubs "Kino"

Būtiskāks jaunums ir otras deju zāles atvēršana, kur piektdienās un sestdienās iecerēts atskaņot r'n'b un hiphop stila mūziku, kā arī rīkot oriģinālas video diskotēkas. Jaunajā zālē, kurai dots nosaukums Show Room, notiks arī pasaules labākajām kino lentēm veltīti pasākumi – ar tematisku zāles noformējumu, īpaši pieaicinātiem māksliniekiem, iespaidīgām video un audio performancēm. Līdz ar šīs zāles atvēršanu klubs "Kino" piedāvās daudz lielāku muzikālo daudzveidību.

Tāpat paredzēts, ka klubā arī turpmāk notiks ierakstu kompānijas Defected pasākumu sērija Defected In The House, kurā uzstāsies gan šīs ierakstu kompānijas mākslinieki, gan par pasākumu sērijas Latvijas rezidentu kļuvušais dīdžejs Andre Crash.

Klubs "Kino" nemainīgi paliks arī Latvijas mājvieta vienam no pasaulē slavenākajiem naktsklubiem Ministry Of Sound - reizi mēnesī Rīgā viesosies kāds no šī kluba rezidentiem. Šo pasākumu Latvijas rezidents būs dīdžejs un radio Capital FM ētera personība DJ Rise.

Jaunajā sezonā būtiski paplašināsies kluba profils un pasākumu daudzveidība, tāpēc jau drīz tas būs atvērts ne tikai nedēļas nogalēs, bet arī darbdienu vakaros. Klubu "Kino" plānots veidot par jaunu Rīgas kultūras telpu, kurā iespējams rīkot gan koncertus un izstādes, gan arī citus saviesīgus pasākumus.

Klubs "Kino" pirmo reizi durvis vēra šī gada februārī un drīz iekaroja daudzu deju mūzikas mīļotāju simpātijas. Pirmās sezonas laikā gandrīz katru nedēļas nogali tajā uzstājās kāds no pasaulē atzītiem un populāriem māksliniekiem.
Ierodoties klubā "Kino", ārvalstu viesi nespēja slēpt sajūsmu par kluba interjeru un atmosfēru. „Tas ir viens no skaistākajiem klubiem, ko jebkad dzīvē esmu redzējis," saka house mūzikas leģenda DJ Spen. Tikmēr dueta Soul Central dalībnieks Timijs Vegas (Timmy Vegas) norāda: „Esmu savā dzīvē redzējis ļoti daudz klubu un droši varu teikt, ka šeit, klubā "Kino", ir kaut kas ļoti īpašs. Es jums aplaudēju". „Tas būtu fantastiski, ja kaut kas šāds būtu arī pie mums Londonā," ar sajūsmu stāsta Makss Reihs (Max Reich) no apvienības The Shapeshifters.

Kluba "Kino" sezonas atklāšana notiks 10. septembrī ar pasākumu „Defected In the House", kurā uzstāsies viens no ierakstu kompānijas Defected vadošajiem dīdžejiem un radio raidījuma vadītājiem Ārons Ross (Aaron Ross). Savukārt pēc nedēļas, 16. septembrī notiks kārtējais Ministry Of Sound VIP Tour pasākums. 23.septembrī pie mums atkārtoti seksīgā REA!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV