Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

'Dirty Deal Audio' Baltās nakts programma

Kristaps Puķītis, 08.09.2011. 08:58

Baltās nakts ietvaros 10. septembrī jaunās mūzikas atbalsta grupa „Dirty Deal Audio" Rīgā, Vēmanes dārzā, organizēs Latvijas jaunās elektroniskās oriģinālmūzikas minifestivālu (showcase).
'Dirty Deal Audio' Baltās nakts programma

Minifestivālā piedalīsies jaunie mūziķi: ansis, Oriole, Kashuks, 181h, Dj Free, Transformerz, Trakamelodija, Ohmtek, TV Maskava un Niklāvs. Pasākumu vadīs MC Skutelis. Katra mūziķa uzstāšanās ilgums – apm. 25 minūtes. Paralēli mūziķiem uzstāsies videomākslinieki: kr15h, schprici un reeta. Koncertdejas norisināsies no plkst. 21:00 līdz 1:00 naktī.

Paralēli un pēc koncertdejām Vērmanes dārzā viss notiks arī „Dirty Deal Cafe", kur uzstāsies DJ Cliche, Sievietes ar emocijām, E:91, Hektor Mirage, VinVins, Oriole, Pukic, Transformerz, u.c. Par video projekcijām rūpēsies VJ kr15h, schprici un reeta un dAAvis,

Bez muzikālās programmas būs iespējams apskatīt un pašiem uz savas ādas izjust divas 'Survival Kit' projektā ietvertās performances - spāņu Eksperimentālās mūzikas mākslinieces Nikka projektu 'Pandemia' un Julie Guiches projektu foto-elektro studija "Miesa,,gars un elektrība".

Uzstāšanās laikus varat apskatīt: http://dirtydeal.lv/blog/dirty-deal-balta-nakts-uzstasanas-laiki

Paklausīties ierakstus no Dirty Deal Audio treniņu trešdienām http://www.mixcloud.com/lv_beats

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV