Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Zaļākais pasākums Liepājā

Laura Stūrīte, 09.09.2011. 09:25

Sestdien, 10.septembrī, kokteiļbārā Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2, notiks Ļoti zaļa ballīte.
Zaļākais pasākums Liepājā

„Apmeklētājiem vēl atmiņā ir palikusi filmas „Avatars" ballīte aizvadītajā pavasarī, kad visus pārsteidza personāla zili krāsotās sejas. Šī sestdiena būs ne mazāk iespaidīga, jo bufetē plosīsies viens no spilgtākajiem komēdiju personāžiem – zaļsejainais, maniakālais supervaronis Maska," stāsta Red Sun Buffet līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Pasākums būs par godu vienai no 90-to gadu populārākajām komēdijām „Maska". Par filmas galvenā varoņa Stenlija Ipkiss atveidošanu, komiķis Džims Kerijs saņēma „Zelta globusa" nomināciju kategorijā „Labākais aktieris".

Red Sun Buffet sestdien pārņems zaļas sejas, trakas dejas un pie pults lielākās ASV dīdžeju apvienības dalībnieks DJ AI-VA, kurš iesildījis tādus māksliniekus kā Busta Rhymes, Bruno Mars, Lady Gaga, Faithless un atzīts par labāko DJ Latvijas Hip Hop Gada balvā 2011. Dibinājis arī Ritma Institūtu Rīgā un veido remiksus pašmāju un ārvalstu izpildītājiem.

„Ne mazāk interesants pasākums kokteiļbārā būs arī piektdien, kad Red Sun Buffet viesosies dīdžejs no Lielbritānijas – DJ DV, kurš bieži sastopams Londonas un Sauthemptonas klubos," piebilst M.Alberts. DJ DV ir viens no DJ AI-VA skolniekiem, kurš jau šajā rudenī plāno izlaist savu debijas singlu „Celebration".

„Šī nedēļas nogale noteikti būs gana „skaļa" jaunās rudens – ziemas sezonas atklāšana, kad pēc vasaras ballītēm Liepājas pludmalē atkal pilnvērtīgi esam atgriezušies pilsētas centrā – Pasta ielā 2," turpina M.Alberts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV